Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ο Γενικός Αρχηγός του ΑΚΟΛ Χρήστος Πολατσίδης στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ

Με την παρουσία 150 και πλέον εκπροσώπων σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ που έχουν δικαίωμα ψήφου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο «Αθανάσιος Τριγώνης» του Δήμου Τρικκαίων η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ. Το σύλλογό μας εκπροσώπησε ο γεν.αρχηγός Χρ.Πολατσίδης.

Μετά την παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού από τον Πρόεδρο τους ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και του Οικονομικού απολογισμού από τον ταμία του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Ψωμιάδη, οι εκπρόσωποι των Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ τους απολογισμούς και απάλλαξε από κάθε διαχειριστική χρήση.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς λόγω της πανδημίας αλλά και των αποφάσεων της αθλητικής ηγεσίας σχετικά με την περικοπή του προϋπολογισμού αλλά και του αθλητικού νόμου.

Τόνισε ότι το 2019 ήταν ακόμη μια καλή αγωνιστική χρονιά, παρά τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της ομοσπονδίας, τα σωματεία, τους γονείς, τους προπονητές, όσους προσφέρουν στο οικοδόμημα του στίβου και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα 9.350 καινούρια δελτία, τις 28.000 συμμετοχές σε διασυλλογικούς αγώνες, τις 60.000 συμμετοχές στον κλασσικό μαραθώνιο.

Ο κ Παναγόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχεια στα οικονομικά της Ομοσπονδίας λέγοντας ότι επενδύθηκαν διπλάσια ποσά από ότι η κρατική επιχορήγηση για την ανάπτυξη και τις εθνικές ομάδες και ότι η ομοσπονδία προχώρησε στην σύνταξη υγειονομικών πρωτοκόλλων για αγώνες εντός σταδίου αλλά και εκτός σταδίου για τους αγώνες δρόμου που εγκρίθηκαν από την πολιτεία.

Στη συνέχεια ο ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής αναφέρθηκε στη περικοπή των 422.000 € από τον προϋπολογισμό, τα προβλήματα που δημιουργούνται με τις αυξημένες δαπάνες και τις ειδικές συνθήκες των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Επίσης αναφέρθηκε στο  μητρώο φορέων και τόνισε ότι είναι η αποθέωση της παραπλάνησης από τη στιγμή που υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία από την Αυτοδιοίκηση. Κλείνοντας προέτρεψε όλους τους συλλόγους να μπουν στο μητρώο και να κάνουν προεγγραφή παρά τις ελλείψεις και την σκοπιμότητα για την οποία έγινε.  

Η βουλευτής και πρώην παγκόσμια ρεκορντγούμαν στον ακοντισμό, η Τρικαλινή Σοφία Σακοράφα παραβρέθηκε στη ΓΣ του ΣΕΓΑΣ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, δήλωσε φίλη του ΑΚΟΛ και της πόλης, καθότι συγγενικό της πρόσωπο συμμετέχει κάθε χρόνο στις δρομικές μας εκδηλώσεις. Επίσης δεσμεύτηκε ότι στην πρώτη πρόσκληση θα παρευρεθεί στην πόλη μας.

Ομόφωνα ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους των Σωματείων ψήφισμα που προτάθηκε από τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.