Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς

Το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφτηκαν σήμερα στο γραφείο του, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.  

Οι εκπρόσωποι του Σωματείου ενημέρωσαν το Δήμαρχο σχετικά με θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους, ενώ υπογράμμισαν ότι θα βρίσκονται δίπλα στη νέα Δημοτική Αρχή στηρίζοντας το έργο της σε τεχνικά θέματα.  

Επίσης, ανέφεραν ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα προστασίας των αρδευτικών γεωτρήσεων όπου υπάρχει έντονο πρόβλημα με την κλοπή των μετασχηματιστών και ζήτησαν από το Δήμαρχο να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους διάφορους διαγωνισμούς που προκηρύσσονται από το Δήμο Λεβαδέων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τα μέλη του Σωματείου για την επίσκεψή τους, ενώ σημείωσε ότι κύριο μέλημά του είναι στα έργα που πραγματοποιούνται στο Δήμο να συμμετάσχουν επί τω πλείστον επαγγελματίες της περιοχής. 

Επίσης, τους ενημέρωσε ότι βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού τόσο για τον καλύτερο φωτισμό της πόλης και των χωριών όσο και για εξοικονόμηση ενέργειας ζητώντας από τους εκπροσώπους του Σωματείου να βρίσκονται δίπλα στις Υπηρεσίες του Δήμου για να τις συμβουλεύουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.