Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων στην κοπή πίτας και τις βραβεύσεις των Ποδηλατών Χαλκίδας και του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας

Στην κοπή πίτας και τις βραβεύσεις των Ποδηλατών Χαλκίδας και του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, παρέστη η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

«Αρχικά, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας γιατί ασχολείστε με ένα άθλημα, το οποίο απαιτεί καλή φυσική κατάσταση αφού περπατάτε έχοντας φορτίο για αρκετές ώρες. 

Εμείς, ως Δημοτική αρχή θα συνεργαστούμε μαζί σας ιδιαίτερα στο θέμα της διάνοιξης των μονοπατιών, για να πραγματοποιήσετε ακόμα περισσότερες δράσεις και διαδρομές χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά τους Ποδηλάτες Χαλκίδας, η ποδηλασία πρέπει να είναι τρόπος ζωής και το ποδήλατο μεταφορικό μέσο. 

Η Χαλκίδα, από τη δόμηση της, δε βοηθάει στη δημιουργία ποδηλατοδρόμων ακόμα και στην ελεύθερη διέλευση των ποδηλάτων στους υπάρχοντες δρόμους. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς αλλά από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας προχωρήσαμε σε νέα επικαιροποίηση της μελέτης για την ανάπλαση των οδών Βενιζέλου και Αρεθούσης μέχρι το Μουσείο της Αρέθουσας, κάνοντας αλλαγές προς όφελος του ποδηλατόδρομου, τον οποίο μεταφέραμε στο δρόμο με διαχωριστικά, πληρώντας όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές», είπε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.