Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Αποτελέσματα εκλογών ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δήμου Θηβαίων

Ο Δήμος Θηβαίων εύχεται στα νέα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Καλή Επιτυχία στο έργο τους και να έχουν μία γόνιμη και παραγωγική θητεία. Η ενεργός συμμετοχή των νέων στα κοινά και ιδιαίτερα στα κέντρα λήψης αποφάσεων σε τοπικό επίπεδο συμβάλλει στην αποτελεσματική τοπική διακυβέρνηση ενώ αποτελεί καθοριστικό στοιχείο της συνέχειας της πολιτειακής λειτουργίας.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου  του ΤΟΣΥΝ:

Ένας νέος κύκλος για το ΤΟΣΥΝ άρχισε στις 4/1/2020 με τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ για τη διετία 2020-2021! Το νέο 7μελές Συμβούλιο θα συσταθεί σε σώμα ύστερα από πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και θα ορίσει τις προβλεπόμενες θέσεις (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας, ταμίας, μέλη) μεταξύ των μελών του.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών εκλέγονται ως τακτικά μέλη κατά σειρά ψήφων οι:

1) Αποστόλου Αικατερίνη
2) Στάντζος Μάριος
3) Κάμπαξης Ηλίας
4) Τριανταφύλλου Ιωάννης
5) Χατζηδιάκος Ευάγγελος
6) Καμούτσης Στυλιανός
7) Κόφας Ευάγγελος

και ως αναπληρωματικά οι:

1) Πανδής Νικόλαος
2) Θανάσαινας Βασίλειος
3) Ζυγούρης Ιωάννης

Το απερχόμενο ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει όλες τις νέες και τους νέους που συμμετείχαν στις σημερινές εκλογές και να ευχηθεί στο νέο Συμβούλιο καλή θητεία με πρωτοποριακές και δυναμικές δράσεις και παρεμβάσεις!! Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Θηβαίων και την Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής κα Μαρίνα Κατσιμίχα για τη συμβολή τους στη διενέργεια των εκλογών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.