Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Στην κοπή πίτας του ΔΟΑΠΠΕΧ η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην κοπή της πίτας του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Κότσικα, παρέστη η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Στο σύντομο χαιρετισμό της, η κ. Βάκα ευχήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και στους εργαζόμενους του Οργανισμού να έχουν μια δημιουργική χρόνια, με υγεία σε εκείνους και τις οικογένειες τους. 

«Είμαι απολύτως ευχαριστημένη από τη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά κυρίως από την ανταπόκριση και τη συνεργασία που είχαν οι εργαζόμενοι στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, πολιτιστικών κι αθλητικών. Βέβαια, τα πράγματα πάντα έχουν περιθώριο βελτίωσης κι αυτός είναι ο στόχος της Δημοτικής Αρχής. Κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και να καταβάλλουμε όλοι μαζί μεγαλύτερη προσπάθεια με σκοπό να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Όσον αφορά στο κομμάτι του αθλητισμού, υπάρχει σχεδιασμός για τα κλειστά και ανοιχτά γήπεδα, το κολυμβητήριο και τις υποδομές όλων των αθλημάτων, που θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.