Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Παραλαβή φορητού ανιπιδωτή στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων

Παραλαβή ενός φορητού απινιδωτή για το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων έγινε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, από τον Δήμαρχο κο Ντασιώτη Γεώργιο, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κου Μπακομήτρου Κων/νου, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη κας Παπαθωμά Φανής και των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Σανιδά Χάρη και Περγαντά Γιάννη.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κου Σπανού Φάνη, προμηθεύτηκε είκοσι πέντε απινιδωτές ,με σκοπό να χορηγήσει από έναν σε κάθε Δήμο, θέλοντας με αυτό να συμβάλλει στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος παραλαμβάνοντας τον απινιδωτή δήλωσε: “Ευχαριστώ  τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κο Μπακομήτρο  και μέσω αυτού τον Περιφερειάρχη μας κο Σπανό, για αυτή την χορηγία, η οποία εκτός από τον συμβολικό χαρακτήρα της, που δηλώνει τις προτεραιότητες της Περιφέρειας στην κοινωνική πολιτική, αποκτά και έναν πολύ πρακτικό, αφού είναι πιθανό να σωθούν ζωές από αυτό το μηχάνημα. Ο Δήμος μας θα σταθμίσει τις ανάγκες  και προτεραιότητές του και θα τον χρησιμοποιήσει ανάλογα.”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.