Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με εκπροσώπους της Κοιν.Σ.Επ. “9 Μούσες”

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με μέλη της Κοιν.Σ.Επ. “9 Μούσες”, που τον ενημέρωσαν για τη δράση της συνεταιριστικής επιχείρησης, καθώς και στις προσπάθειες που καταβάλλουν για την αύξηση της ποικιλίας των προϊόντων που παράγουν.  

Στόχος της επιχείρησης, όπως ενημέρωσαν το Δήμαρχο, είναι η περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της επιχείρησης, η ενίσχυση της παρουσίας της σε εκθέσεις, ενώ ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου Λεβαδέων για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων στους επισκέπτες της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τα μέλη της Κοιν.Σ.Επ. “9 Μούσες” για την επίσκεψή τους και σημείωσε ότι ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζουν την ανάπτυξη μιας σειράς δράσεων τόσο για την ενημέρωση των επιχειρηματιών με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας τους, όσο και τη συμμετοχή του Δήμου σε διάφορες εκθέσεις που θα συμβάλλουν στην εξωστρέφεια του Δήμου και την προσέλκυση επισκεπτών. Διαβεβαίωσε επίσης, ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, στηρίζοντας τους με κάθε πρόσφορο τρόπο, καθώς η ενίσχυση της ταυτότητας του Δήμου ως μονοήμερου τουριστικού προορισμού απαιτεί ευρύτερες συνέργιες.     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.