Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Αμαρυλλίς”

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε στο γραφείο του με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Αμαρυλλίς”, ο οποίος δραστηριοποιείται στον οικισμό Τσουκαλάδες. Τα μέλη του Συλλόγου έθεσαν υπόψη του Δημάρχου μια σειρά ζητημάτων  για τον εξωραϊσμό της εικόνας του οικισμού και συγκεκριμένα την ανάγκη βελτίωσης των υποδομών της παιδικής χαράς, την αποκατάσταση του οδοστρώματος σε διάφορους δρόμους και τον καθαρισμό του ρέματος.

Επιπλέον, ζήτησαν τη συνδρομή του Δημάρχου για την ικανοποίηση  αιτήματος των ηλικιωμένων κατοίκων του οικισμού για επίσκεψη ιατρού σε συγκεκριμένες ημέρες για τη συνταγογράφηση φαρμάκων, καθώς και για τη  διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων που θα συμβάλλουν στην αναζωογόνηση του οικισμού.  

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Συλλόγου για την επίσκεψή τους και τους διαβεβαίωσε ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου θα επιληφθούν άμεσα για την αντιμετώπιση των τεχνικών εργασιών που απαιτούνται. Τόνισε επίσης, ότι σκέψη της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου σκοποβολής, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας προς τους κατοίκους για την φιλοξενία του ΧΥΤΑ στην περιοχή και για το οποίο υπάρχει κατεύθυνση για τη σύνταξη σχετικής οικονομοτεχνικής μελέτης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.