Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

202 πρωτοετείς φοιτητές βράβευσε ο Δήμος Θηβαίων

Τους 202 επιτυχόντες μαθητές του Δήμου Θηβαίων, νυν πρωτοετείς φοιτητές,  στις  Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019  βράβευσαν ο Δήμος και το Τοπικό του Συμβούλιο Νέων (ΤΟΣΥΝ), το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πατέρας Γεώργιος Παπαγεωργίου, εκπροσωπώντας τον  Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Γιώργος Μουλκιώτης, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γεώργιος Δ. Αναστασίου και η Γραμματέας του ΤΟΣΥΝ  κα. Ιωάννα Αναστασίου. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοτικός υπάλληλος κ. Μιχάλης Κολλημένος. 

Ακολούθησαν οι απονομές επαίνων, που ξεκίνησαν από τους επιτυχόντες με μόρια εισαγωγής πάνω από  18.000. Οι εν λόγω επιτυχόντες έλαβαν και ένα επιπλέον χρήσιμο δώρο για τις σπουδές τους, υπολογιστές τύπου laptop, ευγενική χορηγία των εταιρειών: Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών, Σωληνουργεία Κορίνθου και ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ Α.Ε, ενώ ένα επιπλέον laptop κληρώθηκε στο τέλος της εκδήλωσης. 

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν έπαινοι στους επιτυχόντες ανά σχολείο (Γενικά Λύκεια: 1ο, 2ο & 3ο Θήβας, Βαγίων, 1ο ΕΠΑΛ & Εσπερινό Λύκειο), τους οποίους επέδωσαν- εκτός των προαναφερόμενων- και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Θ. κ. Κώστας Χαρέμης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Καμούτσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Τσαραμπάρης, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Ηλίας Τραμπάκουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Σταμάτης Καλαμιώτης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Ιουλία Κοντού, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Νικόλαος Κοβάνης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κα Εύα Τζουβελέκη- Ρεπούσκου, η Πρόεδρος της Κοινότητας Ελεώνα κα Δέσποινα Κατσέλη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θήβας κ. Γιώργος Γελέκας, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Στερεάς Ελλάδας κα Ελένη Κιούση και ο κ. Γιώργος Κατσέλης, μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων στην ομιλία του συνεχάρη θερμά τους πρωτοετείς φοιτητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, τονίζοντας ότι η τοπική κοινωνία, μέσω αυτής της λιτής εκδήλωσης, εκφράζει την υπερηφάνεια και την αισιοδοξία της στη νέα γενιά, αναγνωρίζοντας τους κόπους, τις προσπάθειες και τις επιτυχίες των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας.  





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.