Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με το Σύλλογο Πολυτέκνων Λιβαδειάς

Συνάντηση με το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν σήμερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Λιβαδειάς, τα οποία του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του για την επίτευξη του κοινού καλού.  

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Νικόλαος Σανιδάς προσέφερε στο Δήμαρχο Λεβαδέων ένα βιβλίο σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα στην χώρα, καθώς και φυλλάδια με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών. Ζήτησαν από το Δήμαρχο να εξετάσει την πιθανότητα μείωσης των δημοτικών τελών προς τις πολύτεκνες οικογένειες ως μέτρο για την ανακούφιση τους σε μια εποχή που όλοι δοκιμαζόμαστε εξαιτίας της οικονομικής συρρίκνωσης, αλλά πολύ περισσότερο οι πολυμελείς οικογένειες. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων με τη σειρά του αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την επίσκεψή τους και τις ευχές τους, εξέφρασε το σεβασμό του προς την πολύτεκνη οικογένεια, καθώς μέσα σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες προσφέρουν πολύτιμη στήριξη στη χώρα, ο πληθυσμός της οποίας βαίνει συνεχώς μειούμενος. Επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να σταθεί δίπλα στην πολύτεκνη οικογένεια, στηρίζοντάς την με κάθε πρόσφορο τρόπο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.