Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Στον Αγιασμό του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην τελετή Αγιασμού του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Χαλκιδέων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο πάρκο του Λαού, παρέστη η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Η κ. Βάκα, στο σύντομο χαιρετισμό της, έδωσε συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ και στους δασκάλους και ευχαρίστησε για την παρουσία τους την Αστυνόμο Β’ κ. Παρτσαλάκη Αιμιλία και τον Ανθυπασπιστή του Λιμενικού Σώματος Χαλκίδας κ. Σταμάτα Νικόλαο.

«Η λειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής σηματοδοτεί ακριβώς αυτό που πρεσβεύουμε ως Δημοτική αρχή, την αλλαγή. Η αλλαγή δεν έρχεται μόνο με τις δράσεις και τα έργα αλλά και με αλλαγή συνείδησης και συμπεριφοράς μας ως υπεύθυνοι πολίτες. 

Η αλλαγή, επειδή είναι δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη σε εμάς τους μεγαλύτερους, είναι μια πραγματική επένδυση αν την επιδιώξουμε στα παιδιά μας. Στα παιδιά πρέπει να στοχεύσουμε και να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν. 

Μέσα από τη λειτουργία του πάρκου, το οποίο συνεχίζουμε γιατί ότι καλό υπάρχει πρέπει να το πηγαίνουμε ακόμα πιο μπροστά, μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για να εμφυσήσουμε στα παιδιά αυτό ακριβώς που πρέπει όλοι μας να έχουμε, ορθή οδική και οδηγική συμπεριφορά. 

Εύχομαι να ανταμώσουμε του χρόνου και να κάνουμε μια ετήσια εκδήλωση, στην οποία να έχουμε καταγράψει ακόμα περισσότερα θετικά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.