Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Διακρίσεις αθλητών του ΑΚΟΛ σε περιφερειακούς αγώνες στο Καρπενήσι

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στο κλειστό κολυμβητήριο Καρπενησίου, πραγματοποιήθηκε η κολυμβητική ημερίδα πρόκρισης GRAND-PRIX και ημερίδα 9, 10, 11 & 12 ετών, που διοργάνωσε και πραγματοποίησε η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Στην ημερίδα, που ήταν και η πρώτη της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπήρξε καθολική συμμετοχή όλων των συλλόγων-μελών της Περιφερειακής Επιτροπής, με μεγάλο αριθμό αθλητών/τριών.

Σ’ αυτούς τους αγώνες ξεκίνησε τις αγωνιστικές του δραστηριότητες, γι’ αυτή τη χρονιά, και ο ΑΚΟΛ, με τη συμμετοχή του αθλητή μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΡΟΓΙΑΝΝΟΥ, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  Α, στα παρακάτω αγωνίσματα με τις αντίστοιχες επιδόσεις.

200 μ. μικτή ατομική, τερμάτισε στην 1η θέση, με χρόνο 2:39:65 
50, πεταλούδα, τερμάτισε στην 2η θέση, με επίδοση 32:12
100, πρόσθιο, τερμάτισε στην 2η θέση, με επίδοση 1:23:24
50, ελεύθερο, τερμάτισε στην 2η θέση, με επίδοση 28:59

Με δεδομένο ότι αυτή η ημερίδα, αποτελούσε και πρόκριμα για τη συμμετοχή αθλητών/τριών στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο, στον Βόλο, ο αθλητής μας κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του, έχοντας πιάσει τα όρια που έχει θεσπίσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, στα τρία από τα τέσσερα αγωνίσματα, δηλαδή στα 50 μ. ελεύθερο, 100 μ. πρόσθιο & 200 μ. μικτή ατομική.

Αν ληφθεί υπόψη και ο χρόνος προετοιμασίας του, που ήταν σχετικά μικρός, με τις επιδόσεις του αφήνει πολλές υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, όπως δήλωσε ο προπονητής του κ. Κων/νος Πολατσίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.