Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Πεζοπορια αγάπης για τη μικρή Αλεξία

Πάσχα 2019-Θεσπιές Βοιωτίας. Μια σφαίρα από όπλο που ήρθε από το γειτονικό χωριό βρήκε τη μικρή Αλεξία 8 χρονών στο κεφάλι. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις τις... Ένας Γολγοθάς ξεκίνησε από εκείνη την στιγμή έως και σήμερα... οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν στην ζωή και τα κατάφεραν.

Μετά από τόσους μήνες υπάρχουν ελπίδες ότι οι κραυγές που βγάζει θα γίνουν και πάλι λόγια.... και θα σηκωθεί και πάλι από το κρεβάτι να παίξει στην αυλή του σπιτιού της με τα αδέρφια της και τους φίλους της.Της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Αρχές Σεπτεμβρίου θα μεταβεί σε νοσοκομείο της Γερμανίας και σε αυτό το ταξίδι θα μας έχει μαζί της με την σκέψη. Όμως τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την πεζοπορία και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανάρρωση της Αλεξίας. 

Εσείς θα μας βοηθήσετε με την συμμετοχή σας...περπατώντας στον υπέροχο δικό μας Έλικώνα, την έδρα του συλλόγου! Η διαδρομή θα είναι εύκολη διάρκειας 4-5 ωρών. Το κόστος μεταφοράς από και προς Αθήνα θα είναι 20 ευρώ. Για τους ντόπιους που θέλουν να συμμετέχουν ορίσαμε το ποσό των 5 ευρώ το οποίο και αυτό θα δοθεί στην οικογένεια της Αλεξίας.   

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 

1) Συγκέντρωση 6:45 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7:00 Από Ομόνοια 70μ-Ξενοδοχείο Dorian Inn επί της Παναγή Τσαλδάρη-Πειραιώς.
2) Στάση στην Εθν. Οδο στη Φιλαδέλφεια στο ύψος της παλιάς Renault 7:20
3) Στάση Καλυφτάκη στη Κηφισιά 7:25
4) Αλίαρτο 8:20

Δηλώνετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα στο λινκ που ακολουθεί.

Τηλ. Επικοινωνίας 6977 423 738 Τάσος Ηλιάδης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.