Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Βανδαλισμοί στην παιδική χαρά στον Πούρο Θήβας

Κλειστή θα μείνει η δημοτική παιδική χαρά που βρίσκεται στον Πούρο στη Θήβα, λόγω εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν από ασυνείδητους και άγνωστους- μέχρι στιγμής- πολίτες,  οι οποίοι δεν σεβάστηκαν το συγκεκριμένο έργο δημόσιας ωφέλειας και κυρίως τα παιδιά, αφού τους στέρησαν έναν όμορφο και ασφαλή χώρο παιχνιδιού. 

Συγκεκριμένα, οι βανδαλιστές διέλυσαν και αποξήλωσαν τον φράχτη που οριοθετεί και προστατεύει τον χώρο της παιδικής, αφαίρεσαν τις βίδες που στερέωναν τα παιχνίδια (τραμπάλα, κούνιες κα), κατέστρεψαν τη στέγη της τσουλήθρας και ολοκληρωτικά ένα από τα πλαστικά κουνιστά παιχνίδια. 

Ο Δήμος Θηβαίων ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία και το συμβάν έχει καταγραφεί. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό. Το 2018 από τη συγκεκριμένη παιδική χαρά είχαν κλαπεί τα ολοκαίνουρια τότε παιχνίδια. 

Ο Δήμος Θηβαίων καταδικάζει απερίφραστα αυτή την κακόβουλη και παραβατική πράξη και δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να αποκατασταθούν οι ζημιές το συντομότερο. Μέχρι τότε, η παιδική χαρά θα μείνει εκτός λειτουργίας για την ασφάλεια των χρηστών της και θα τοποθετηθεί σχετική σήμανση προς ενημέρωση των πολιτών.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.