Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Ολοκλήρωση του κατασκηνωτικού προγράμματος στη θέση "Παλιομηλιά Ελικώνα" του Δήμου Λεβαδέων

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 το κατασκηνωτικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης στη θέση “Παλιομηλιά Ελικώνα” του Δήμου Λεβαδέων, κατά τη διάρκεια του οποίου φιλοξενήθηκαν 280 παιδιά σε τέσσερεις κατασκηνωτικές περιόδους. Η επιτυχής λειτουργία των κατασκηνώσεων οφείλεται στην προσπάθεια των συντελεστών, των εργαζομένων και των εθελοντών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο για την τέλεση του αγιασμού, τον γιατρό κ. Ιωάννη Περγαντά για τις ιατρικές υπηρεσίες του, τον Διευθυντή της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς κ. Λεωνίδα Διαμαντή για την προσφορά βιβλίων για παιδιά ηλικίας 8-14 ετών καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, τον κ. Ηλία Λιόντο για τα μαθήματα τοξοβολίας, την κ. Βάσω Καρβούνη και τον κ. Σπύρο Νικολάου από τον Σκακιστικό Όμιλο Λιβαδειάς για τα μαθήματα σκάκι, τον κ. Γιάννη Γερούλια για τα μαθήματα Γελοιογραφίας, τον κ. Ηρακλή Ζήκα για τα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών και Κυκλοφοριακής Αγωγής, την κ. Ερικαίτη Παπαλάμπρου προπονήτρια και γυμνάστρια του ΑΚΟΛ, την κ. Βάσω Καρλή για τα μαθήματα χειροτεχνίας και εικαστικών, τον κ. Γιάννη Ακριδόπουλο και τον κ. Μάριο Ψαρόμυαλο για την προσφορά πρώτων υλών σίτισης από την προσωπική του επιχείρηση, τον κ. Σπύρο Γιαχρίτση για τη χορήγηση μικροφωνικού εξοπλισμού και τον Ορειβατικό Σύλλογο Κυριακίου για τη σημαντική συνεισφορά του τις ημέρες που απαιτούνταν προληπτικές περιπολίες λόγω κινδύνου πυρκαγιάς.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, καθώς και τους εθελοντές ομαδάρχες που με υπευθυνότητα και ζήλο αγκάλιασαν τα παιδιά και συνέβαλλαν στην άριστη λειτουργία των κατασκηνώσεων.

Ευχαριστούμε επίσης την αρχηγό της Δημοτικής Κατασκήνωσης κ. Αγγελική Τσιμίκου για την άριστη διαχείριση των διοικητικών ευθυνών, του προσωπικού και την ασφάλεια των παιδιών, που μαζί με την πολύτιμη ομάδα της τον υπαρχηγό κ. Κώστα Παγώνη και τη νοσηλεύτρια κ. Μαρία Σύρου και την κοινωνιολόγο κ. Αναστασία Κουτσούμπα που ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο σε κάθε ανάγκη και δυσκολία που προέκυψαν.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Κωτσαδάμ που στήριζε κάθε προσπάθεια των επικεφαλής, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κατασκήνωσης κ. Δημήτρη Τόλια και τα μέλη της Επιτροπής της Κατασκήνωσης που καθημερινά κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της.

Τέλος, ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες τους κ.κ. Ουρανία Χαλκιά (μαγείρισσα), Βάσω-Μαρία Κοσμίδου και Δημήτριο Νίκαινα (υπαλλήλους γενικών καθηκόντων), Αικατερίνη Καραδήμα και Ελευθερία Ευταξία (υπάλληλοι καθαριότητας) και τον κ. Ανδρέα Πασσά για τη εθελοντική του προσφορά ως εθελοντή ομαδάρχη και εθελοντή φύλακα της Δημοτικής Κατασκήνωσης. 

Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται να συνεχίσει την λειτουργία του κατασκηνωτικού κέντρου, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του για τα παιδιά των δημοτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.