Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση Ελεύθερης Στερεάς για περιοδεία στην Φωκίδα

Νέα περιοδεία πραγματοποίησαν σήμερα στην Φωκίδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την παράταξη "Ελεύθερη Στερεά" Αντώνης Βούλγαρης με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Φωκίδας, Αργυρώ Καϊσαρλή, Μαρία Μαμάκου, Κώστα Παπανικολάου και Απόστολο Τσιάμη. 

Επισκέφθηκαν στην  Άμφισσα τις Υπηρεσίες του Δήμου Δελφών, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του ΙΚΑ. Συναντήθηκαν με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των εργαζομένων και της λειτουργίας Νοσοκομείου.

Στην συνέχεια μοίρασαν προεκλογικό υλικό στα μαγαζιά της πόλης.

Η ανταπόκριση των πολιτών σε όλες τις δράσεις ήταν θετική και η συζήτηση αφορούσε κυρίως τον χωροταξικό σχεδιασμό, που ενέκρινε πρόσφατα  η Κυβέρνηση που απελευθερώνει τις πιο επιθετικές δράσεις των μεγάλων Οικονομικών Συμφερόντων στην περιοχή. 

Η κήρυξη του μισού Νομού σαν αποκλειστική Μεταλλευτική ζώνη δεσμεύει την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και αποκλείει τους κατοίκους από την εκμετάλλευση της περιουσίας τους. Το στεφάνωμα όλων των βουνών με ανεμογεννήτριες καταστρέφει το περιβάλλον και επιβαρύνει υπέρμετρα τους κατοίκους, που πληρώνουν κάθε μήνα γι' αυτές τις "επενδύσεις" μέσα από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι Κυβερνητικές Περιφερειακές Παρατάξεις (όλων των Κυβερνήσεων, παλιών και νέων) δεν μπορούν να προστατεύσουν τον τόπο μας, όταν οι Κυβερνήσεις έχουν αποδεχθεί την υποταγή σε αυτά τα συμφέροντα.

Τώρα είναι η ώρα των κινημάτων Πολιτών που η μόνη τους δέσμευση είναι η ικανοποίηση των αναγκών της Τοπικής Κοινωνίας.

Στην συνέχεια μετέβησαν στην Ιτέα όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού Κόλπου «Η ΑΛΚΥΩΝ» κύριο Ευθύμιο Σκαρίμπα και του μετέφεραν την υποστήριξη της παράταξης στην προσφυγή που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία, ενάντια στο Χωροταξικό και συζήτησαν για τις τις κοινές δράσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο μέλλον.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αντώνης Βούλγαρης θα δώσει συνέντευξη την Παρασκευή 24-5-2019 στις 11 το πρωί στο Ράδιο Γαλαξίας.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.