Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Συλλήψεις στη Χαλκίδα για κλοπή υδραυλικών εγκαταστάσεων από διαμερίσματα πολυκατοικίας

Συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, 2 ημεδαποί, ηλικίας 31 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω διέρρηξαν 5 διαμερίσματα πολυκατοικίας και προέβησαν στην αποξήλωση των υδραυλικών σωληνώσεων και των σωμάτων καλοριφέρ, τοποθετώντας αυτά σε κουτιά, πλην όμως δεν κατάφεραν να τα αφαιρέσουν, διότι έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες είχαν προβεί στη διάρρηξη ενός ακόμη διαμερίσματος της πολυκατοικίας, από το οποίο αφαίρεσαν διάφορα έπιπλα.

Γίνεται μνεία, ότι λίγη ώρα μετά τη φυγή τους, επέστρεψαν στο σημείο και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και άλλα αντικείμενα (υδραυλικά είδη, είδη οικιακής χρήσης κ.λ.π.), τα οποία είχαν αφαιρέσει από το προαναφερόμενο διαμέρισμα και είχαν εναποθέσει στον αύλιο χώρο αυτού.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.