Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τον πρώην Αντιπρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε χθες στο γραφείο της, ο πρώην Αντιπρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής κ. Επαμεινώνδας Παπλωματάς συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του κ.κ. Βαγγέλη Μόσχο και Αλέξανδρο Ταταρίδα, οι οποίοι την ενημέρωσαν για την πραγματοποίηση δωρεάν εκπαίδευσης νέων αγροτών, ηλικίας 18-40 ετών, στον “Πειραματικό Αγρό” από το πρόγραμμα “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά”.

Ο Πειραματικός Αγρός είναι ένα πρότυπο κέντρο κατάρτισης και συμβουλευτικής, στα κτήματα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κωπαΐδα Βοιωτίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με τα αντικείμενα της Μελισσοκομίας, των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών και της Αειφόρου καλλιέργειας των Ψυχανθών και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του έργου “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά”.

Η εκπαίδευση των νέων αγροτών θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:
  • Μελισσοκομία: 20-30 Μαΐου 2019 και 1-10 Ιουνίου 2019.
  • Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά: 10-20 Απριλίου 2019 και 10-20 Μαΐου 2019.
  • Αειφόρος Καλλιέργεια των Ψυχανθών: 1-10 Μαΐου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους έως την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στο σύνδεσμο https://www.generationag.org/peiramatikos-agros.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.