Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Σύλληψη σεσημασμένου κλέφτη αυτοκινήτων στη Χαλκίδα

Συνελήφθη προχθές αργά το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, εντόπισαν τον 25χρονο, ο οποίος νωρίτερα είχε διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο από το εσωτερικό του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 25χρονος, την τελευταία εβδομάδα και συγκεκριμένα από 14 έως 20-03-1019, ενέχεται επιπλέον στη διάπραξη 5 κλοπών & 3 αποπειρών κλοπών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στην περιοχή της Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα ο δράστης, προσέγγιζε βραδινές ώρες σταθμευμένα αυτοκίνητα και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (κατσαβίδι), προέβαινε κυρίως στη θραύση των παραθύρων τους, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών τους.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.