Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Σύλληψη στη Χαλκίδα για κλοπή ανταλλακτικών οχημάτων

Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος & του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, ένας 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Οι αστυνομικοί αναζητούν 3 ακόμη συνεργούς του και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 26 & 31 ετών και μία γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας διερευνώνται.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι ανωτέρω δράστες κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εισήλθαν σε περιφραγμένο χώρο ιδιοκτησίας ημεδαπού στην ανωτέρω περιοχή και αφαίρεσαν διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργων, έγιναν όμως αντιληπτοί από περίοικο και τράπηκαν σε φυγή, πλην του 24χρονου, ο οποίος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 24χρονος μαζί με τους συνεργούς του, με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση κάθε φορά ή και μεμονωμένα σε μία περίπτωση, από τον 26χρονο, το χρονικό διάστημα από 07-01 έως 08-02-2019, ενέχονται στη διάπραξη 6 τουλάχιστον κλοπών από επιχειρήσεις, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και αποθήκες, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας.

Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, χρήματα, πλήθος μεταλλικών αντικειμένων & ανταλλακτικά οχημάτων διαφόρων τύπων, ηλεκτρικά μηχανήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, χαλκοσωλήνες και καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τις 9.000 ευρώ.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί όλο το φάσμα της εγκληματικής τους δραστηριότητας, καθώς και η τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων - συνεργών τους.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.