Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Συνεδρίασε στη Λαμία η Επιτροπή για την κατάρτιση πρότασης έργων ΕΣΠΑ 2021-2027

Πραγματοποιήθηκε προχθές στη Λαμία η συνεδρίαση της Επιτροπής για την κατάρτιση πρότασης στο πλαίσιο της προετοιμασίας και ωρίμανσης έργων για υλοποίηση και χρηματοδότηση της προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Η Επιτροπή συγκροτήθηκε έπειτα από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας και αποτελείται από υπηρεσιακά στελέχη και εκπροσώπους των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, με πρόεδρο τον κ. Φάνη Σπανό ως εκπρόσωπο της πλειοψηφίας. Έργο της είναι η κατάρτιση μιας ομόφωνης πρότασης προς το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, που θα περιλαμβάνει τις μελέτες για τα μεγάλα και υψηλής προτεραιότητας έργα για τη Στερεά Ελλάδα.

Με το πέρας της συνεδρίασης ο Φάνης Σπανός δήλωσε:

«Στην Αυτοδιοίκηση οφείλουμε να μοιράζουμε το πεδίο δουλειάς μας ανάμεσα στην καθημερινότητα και τη στρατηγική για μέσο και μακροπρόθεσμο προγραμματισμό αναπτυξιακών έργων. Αυτή η συνταγή έφερε πρώτη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε απορρόφηση ΕΣΠΑ για το 2018. Σήμερα, με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο, με ευρύτητα και συνθετική δουλειά από όλες τις παρατάξεις του περιφερειακού μας συμβουλίου, προετοιμάζουμε μία γνωμοδοτική πρόταση, η οποία θα εισαχθεί προς ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο και θα αποσταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. Ζητούμε τη χρηματοδότηση μελετών, ώστε να έχουμε ωριμότητα και να υλοποιήσουμε δράσεις στην επόμενη προγραμματική περίοδο με ιεράρχηση, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.