Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Αν. Στερεάς και Εύβοιας

Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Αν. Στερεάς και της Εύβοιας ανακοινώθηκαν σε εκδήλωση της Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. (Δείτε αναλυτικά του υποψήφιους δημάρχους παρακάτω).

Στην ομιλία του, ο Γ. Μαρίνος σημείωσε:

«Χαιρόμαστε πολύ για τη σημερινή συνάντηση με συντρόφους και φίλους που παλεύουμε μαζί όλα τα χρόνια, χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνάντηση με νέους φίλους που συμπαρατάσσονται με το ΚΚΕ την τελευταία περίοδο.

Πραγματικά, βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα συστράτευση εργατικών, λαϊκών δυνάμεων με το ΚΚΕ κι αυτό φαίνεται καθαρά στις εκδηλώσεις προς τιμήν της ηρωικής 100χρονης πάλης του Κόμματος, τις κινητοποιήσεις κατά της εμπλοκής της χώρας στους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τους άλλoυς αγώνες. Φαίνεται από τη στήριξη των θέσεων του ΚΚΕ στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Με τη δική μας δουλειά μπορούν να προστεθούν νέες δυνάμεις στην καθημερινή πάλη, να μπουν νέοι συναγωνιστές και συναγωνίστριες στις σημαντικές πολιτικές μάχες που έχουμε μπροστά μας, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, τις ευρωεκλογές, το Μάη και τις βουλευτικές όποτε και να γίνουν.

Καλούμε το λαό της Στερεάς, κι αυτούς που δεν συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ αλλά αντιτίθενται στην αντιλαϊκή πολιτική, στην επίθεση της ΕΕ και του κεφαλαίου, να μπουν στον αγώνα και να δώσουμε μαζί αυτές τις μάχες.

Ο στόχος για ισχυρό ΚΚΕ παντού ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των πολιτικών εξελίξεων από τη σκοπιά των εργατικών - λαϊκών συμφερόντων. Είναι στόχος ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής και μπορεί να συνεγείρει πλατιές λαϊκές δυνάμεις να κάνουν ένα τολμηρό βήμα μπροστά και να συναντηθούν με το ΚΚΕ.

Η πείρα που έχει συγκεντρωθεί είναι πολύτιμη και πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα για να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, να μη χαθούν λαϊκές δυνάμεις μέσα στα γρανάζια του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος και των διαχειριστών του, να γίνει μαζική μετακίνηση, μαζικός απεγκλωβισμός ψηφοφόρων από τα κόμματα του κεφαλαίου και να απομονωθεί η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή.

Η εργατική τάξη, ο λαός μας σηκώνουν το σταυρό των οδυνηρών συνεπειών της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που πήρε τη σκυτάλη από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, υπηρέτησε μαζί τους τα τρία μνημόνια φορτώνοντας την καπιταλιστική κρίση στις πλάτες του λαού, συνεχίζοντας σήμερα στον ίδιο δρόμο, διατηρώντας τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα και στις συνθήκες της ασθενικής ανάκαμψης της οικονομίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προκλητικά μιλάει για “νέα εποχή”, για “τέλος των μνημονίων και της επιτροπείας”, καλλιεργεί και πάλι ψεύτικες προσδοκίες για “κοινωνική δικαιοσύνη”.

Βιάζει την αλήθεια και την πραγματικότητα, κοροϊδεύει και πάλι τον λαό.

Παίζει παιχνίδια με την αγωνία των εργατών, των μικρομεσαίων αγροτών, των μικρών επαγγελματιών, της νεολαίας μας, που βιώνουν μια ανυπόφορη κατάσταση, διαπιστώνοντας καθημερινά ότι τα μνημόνια είναι εδώ. Οι χίλιοι μνημονιακοί νόμοι είναι σε πλήρη εφαρμογή και ξεσκίζουν κάθε λαϊκό δικαίωμα, κρατώντας μαζί με τους επιχειρηματίες στα τάρταρα τους μισθούς, διατηρώντας σιδηροδέσμιες τις συντάξεις σε πολύ χαμηλά επίπεδα, καταδικάζοντας τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους σε ανασφάλεια και φτώχεια.

Τι ξεφτίλα! Η κυβέρνηση διατηρεί τις 30 μειώσεις στις συντάξεις και καλεί ξεδιάντροπα τους συνταξιούχους που αγωνίζονται ασταμάτητα, να πανηγυρίσουν γιατί δεν επιβλήθηκε και η 31η μείωση. Ληστεύει τους εργαζόμενους και προσπαθεί να τους κλείσει τα μάτια, να τους αφοπλίσει με το λεγόμενο κοινωνικό μέρισμα που προέρχεται από τα ματωμένα πλεονάσματα.

Η επιτροπεία της ΕΕ είναι εδώ, ένας ακόμα μηχανισμός που στρέφεται κατά των λαϊκών δικαιωμάτων και αναγκών, εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση των μεγάλων επιχειρήσεων, προκλητικές φοροαπαλλαγές για το κεφάλαιο.

Καμαρώνει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τον “μεταμνημονιακό”, όπως λέει, προϋπολογισμό και κρύβει ότι αυτός φορτώνει το λαό μας με ένα δισεκατομμύριο νέους φόρους που προστίθενται στον ΕΝΦΙΑ, στην υψηλή, αβάσταχτη έμμεση και άμεση φορολογία που έχει χρεοκοπήσει τις λαϊκές οικογένειες.

Καμαρώνει για την αθλιότητα των Κέντρων Υγείας και των Νοσοκομείων στη Στερεά και σ' όλη την Ελλάδα. Κάνει ότι δεν βλέπει τις τραγικές ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και χαιρετίζει τις νέες περικοπές του προϋπολογισμού και την υποχρηματοδότηση της Υγείας.

Κάνει τα στραβά μάτια για τα οξυμένα προβλήματα στην Παιδεία που κινητοποιούν τους μαθητές, τους φοιτητές που διεκδικούν πραγματική, δωρεάν μόρφωση, απόσπαση των σχολείων, των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ από τον εναγκαλισμό των επιχειρήσεων, κάλυψη των ελλείψεων σε υποδομές και διδακτικό προσωπικό.

Χειροκροτούν προκλητικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία της ανεργίας που βασανίζει πάνω από εννιακόσιες χιλιάδες ανέργους και κρύβουν ότι το μεγάλο ποσοστό των θέσεων απασχόλησης είναι με ελαστικές εργασιακές σχέσεις, μερική και προσωρινή απασχόληση με μισθούς πείνας και σε άγριες συνθήκες εργασίας, με πρώτα θύματα τη νεολαία και τις γυναίκες.

Διαφημίζουν τα δισεκατομμύρια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, της ΚΑΠ και σφυρίζουν αδιάφορα από την αδυσώπητη πραγματικότητα που δείχνει πως τα ποσά αυτά κατευθύνονται στους καπιταλιστές, στους μεγαλοαγρότες και όχι στη μικρή και μεσαία αγροτιά που υποφέρει από την υψηλή φορολογία, τις χαμηλές τιμές των προϊόντων τους, τα υψηλά έξοδα παραγωγής με χιλιάδες μικροπαραγωγούς κάθε χρόνο να προστίθενται στους ξεκληρισμένους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την επικίνδυνη πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και στην εξωτερική πολιτική. Αναλαμβάνει και υλοποιεί πολύ βαριές δεσμεύσεις απέναντι στις ΗΠΑ , το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που στρατιωτικοποιείται παραπέρα.

Η κυβέρνηση γέμισε την Ελλάδα με αμερικανοΝΑΤΟικές στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία από τη Σούδα μέχρι την Αλεξανδρούπολη. Έφερε τα κατασκοπευτικά DRONES και επιθετικά αμερικάνικα ελικόπτερα στη Λάρισα, στη Μαγνησία, στην Κεντρική Ελλάδα. Στέλνει στρατιωτικές δυνάμεις εκτός συνόρων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές, μπλέκοντας τη χώρα και τον λαό σε μεγάλες κινδύνους.

Είναι σημαιοφόρος των ΝΑΤΟικών δολοφονικών σχεδιασμών, στηρίζοντας ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις, εκπληρώνοντας ειδικά καθήκοντα στους σχεδιασμούς περικύκλωσης της Ρωσίας, όπως δείχνουν και οι πρωτοφανείς, προκλητικές παραχωρήσεις της κυβέρνησης στις ΗΠΑ στον λεγόμενο “Στρατηγικό Διάλογο” που χτυπάει συναγερμό για τον λαό μας.

Γέννημα αυτής της πολιτικής είναι η Συμφωνία των Πρεσπών που υπηρετεί την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, διατηρεί το σπέρμα του αλυτρωτισμού με τα περί “Μακεδονικής Γλώσσας” και “Ιθαγένειας” και στρέφεται κατά των δύο λαών και των λαών των Βαλκανίων, τροφοδοτώντας τον εθνικισμό και στις δύο πλευρές.

Το ΚΚΕ έχει δίκιο και με συνέπεια θα καταψηφίσει στη Βουλή αυτήν τη συμφωνία. Έθεσε από χρόνια τη θέση του Γεωγραφικού Προσδιορισμού για το όνομα, αντιτάχθηκε στους αλυτρωτισμούς και τους εθνικισμούς κι από τις δύο πλευρές, αποκάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ καβγαδίζουν μεταξύ τους αλλά μαζί στηρίζουν την ένταξη των Δ. Βαλκανίων και της FYROM στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ που είναι βασικός στόχος στον ανταγωνισμό με τη Ρωσία και την Κίνα.

Τι δουλειά έχουν οι εργάτες και οι εργάτριες, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι επαγγελματίες, οι νέοι και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών μ’ αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική; Τι δουλειά έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, με τα κόμματα που υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, που τους στύβουν τόσα χρόνια και μαυρίζουν τη ζωή τους;

Αυτοί που αισθάνονται αριστεροί, όλες οι ζωντανές λαϊκές δυνάμεις, είναι καιρός να ξεπεράσουν τις παγίδες των ψεύτικων προσδοκιών και της αναμονής, να αχρηστεύσουν την παγίδα του μικρότερου κακού που γίνεται συνεχώς και πιο μεγάλο κάθε φορά.

Να πάρουν την απόφαση που θα κάνει τη διαφορά, να μπουν στον αγώνα και να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, για να ισχυροποιηθεί παντού, στις τοπικές εκλογές, στις ευρωεκλογές, στις βουλευτικές, στα σωματεία, στο μαζικό κίνημα.

Αυτό θα δώσει δύναμη στην υπόθεση της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος και της κοινωνικής συμμαχίας που είναι κινητήρια δύναμη της λαϊκής αντεπίθεσης.

Αυτό χρειάζονται οι άνθρωποι του μόχθου. Μια ισχυρή δύναμη που θα παλεύει οργανωμένα κατά των μονοπωλίων και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας θα δίνει το αγωνιστικό της "παρών" στην καθημερινή πάλη για τις ανάγκες του λαού μας και θα ανοίγει το δρόμο της ανατροπής, της εργατικής εξουσίας, του σοσιαλισμού.

Για να κοινωνικοποιηθούν, να γίνουν λαϊκή περιουσία τα οικονομικά εργαλεία, τα μέσα παραγωγής, να εφαρμοστεί ο επιστημονικός κεντρικός σχεδιασμός, ώστε να αξιοποιηθούν οι σημαντικές παραγωγικές δυνατότητες στη Στερεά, σε όλη την Ελλάδα για να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες.

Να εξασφαλιστεί για όλους το δικαίωμα στην πλήρη - σταθερή εργασία.

Να έχει ο λαός δωρεάν, αναβαθμισμένες υπηρεσίας Υγείας και Πρόνοιας.

Να έχουν δωρεάν, πραγματική μόρφωση τα παιδιά του.

Να φουντώσει η πολιτιστική δημιουργία.

Να μπει τέλος στην καπιταλιστική σαπίλα και στα κάθε λογής σκάνδαλα.

Να ζήσει ο λαός μας ειρηνικά, σε συνθήκες φιλίας, συνεργασίας με τους άλλους λαούς.

Αυτό το μέλλον χτίζεται μέσα στην καθημερινή πάλη και στις πολιτικές μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Καθημερινά βομβαρδίζονται οι εργαζόμενοι από τους ψευτοκαβγάδες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ κι ένας ολόκληρος μηχανισμός προσπαθεί να αιχμαλωτίσει τη λαϊκή σκέψη στον ιστό του διπολισμού για να επαναληφθεί ο γνωστός φαύλος κύκλος που υπονομεύει το μέλλον του λαού μας.

Πίσω από τους δικομματικούς θεατρινισμούς, τις “μονομαχίες” Τσίπρα - Μητσοτάκη που διαφημίζουν οι μηχανισμοί της παραπληροφόρησης βρίσκεται η στρατηγική σύμπλευση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Είναι ψεύτικα τα διλήμματα περί “προόδου” και “συντήρησης”, είναι ψεύτικες οι διαχωριστικές γραμμές που χαράζει το κυβερνητικό επιτελείο.

Γιατί και τα δύο κόμματα προσκυνούν την καπιταλιστική ανάπτυξη, τα συμφέροντα του κεφαλαίου και την κερδοφορία του, ευθύνονται για το ξήλωμα των εργατικών, λαϊκών δικαιωμάτων και είναι ορκισμένοι υποστηριχτές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και γενικά η σοσιαλδημοκρατία επικαλούνται τον κίνδυνο της ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους λαούς. Η ακροδεξιά και οι φασιστικές δυνάμεις βγαίνουν από τα σπλάχνα του καπιταλισμού, στηρίζονται από τμήματα του κεφαλαίου και τροφοδοτούνται από την απογοήτευση που προκαλεί η αντιλαϊκή πολιτική, η διάψευση ελπίδων από τα φιλελεύθερα, σοσιαλδημοκρατικά και τα λεγόμενα αριστερά κόμματα και κυβερνήσεις.

Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η ακροδεξιά από πολιτικές δυνάμεις που υπηρετούν την καπιταλιστική εκμετάλλευση, που χτυπούν την εργατική τάξη, την αγροτιά, τα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία. Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η ναζιστική “Χρυσή Αυγή” από τον ΣΥΡΙΖΑ που την καλεί σε τελετές των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχει τη δική του ευθύνη για τη μεγάλη καθυστέρηση της δίκης για τα εγκλήματα του φασιστικού μορφώματος.

Προοδευτική πολιτική είναι αυτή που πιστεύει στο εργατικό δίκιο και στην ταξική πάλη που είναι η κινητήρια δύναμη της κοινωνικής εξέλιξης.

Προοδευτική πολιτική είναι αυτή που συγκρούεται με το εκμεταλλευτικό σύστημα και το κεφάλαιο για την ανατροπή της εξουσίας του και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό.

Προοδευτική πολιτική είναι αυτή που συγκρούεται με τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις και παλεύει για την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για να αναπτυχθούν αμοιβαία επωφελείς διεθνείς σχέσεις, με άλλες χώρες και λαούς.

Προοδευτική είναι η πολιτική του ΚΚΕ.

Πρωταγωνιστεί στους αγώνες για κάθε λαϊκό πρόβλημα.

Στηρίζει τους αγώνες του ταξικού κινήματος, του ΠΑΜΕ για την αναπλήρωση των απωλειών για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Είναι στο πλευρό του αγροτικού κινήματος, της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων η οποία ετοιμάζει νέους αγώνες για τα συμφέροντα της μικρής και μεσαίας αγροτιάς.

Είναι στο πλευρό του μαχόμενου κινήματος των ΕΒΕ, των γυναικών, των φοιτητών και των μαθητών.

Όλα αυτά πρέπει να υπολογιστούν καλά πηγαίνοντας προς τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, τις ευρωεκλογές και τις βουλευτικές εκλογές.

Είναι σημαντικές πολιτικές μάχες και θα τις δώσουμε με πλατύ άνοιγμα στο λαό, με την αξιοποίηση όλων των δυνάμεων, με δύναμη και αποφασιστικότητα.

Γάνωσαν το κεφάλι του λαού με την ΕΕ, καλλιέργησαν ελπίδες και τον εξαπάτησαν.

Η ΕΕ γεννήθηκε και αναπτύχθηκε ως ένωση των μονοπωλίων, των μεγάλων συμφερόντων που ανταγωνίζονται αλλά έχουν κοινή κατεύθυνση κατά της εργατικής τάξης, κατά των λαϊκών στρωμάτων.

Το ξήλωμα των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων έχει τη σφραγίδα της.

Αυτό υλοποιείται από την κεντρική και τοπική διοίκηση κι εδώ στη Στερεά με ευθύνη της Περιφέρειας και των Δήμων, με ευθύνη των πολιτικών δυνάμεων που τους στηρίζουν.

Το ΚΚΕ και η "Λαϊκή Συσπείρωση" είπαν την αλήθεια στο λαό.

Τον ενημέρωσαν ότι οι περιφέρειες και οι δήμοι μέσα από τον "Καλλικράτη" γίνονται ισχυρά εργαλεία προώθησης της ανάπτυξης που έχει κριτήριο το κέρδος, δένονται περισσότερο με τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες σε κάθε περιοχή και συμμετέχουν στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής. Τώρα με τον "Κλεισμένη" (!) τα πράγματα χειροτερεύουν και οι εργαζόμενοι της περιοχής αυτό πρέπει να το υπολογίσουν καλά.

Το λέμε ξανά. Η Περιφέρεια και οι Δήμοι έχουν τη δική τους ευθύνη για την ανατροπή των εργασιακών δικαιωμάτων και την ενίσχυση των ελαστικών μορφών απασχόλησης κι ακόμα κι όταν διαχειρίζονται προγράμματα για την ακραία φτώχεια χρηματοδοτούνται οι επιχειρηματίες σε κάθε κάθε περιοχή.

Οι κομμουνιστές και οι αγωνιστές που συνεργάστηκαν με το ΚΚΕ, οι εκλεγμένοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Στερεάς έδωσαν μάχες για κάθε λαϊκό πρόβλημα κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και της επίθεσης του κεφαλαίου, για τους μισθούς και τις συντάξεις, την Υγεία, την Πρόνοια, την Παιδεία για τα δικαιώματα της νεολαίας και των γυναικών.

Στη Φθιώτιδα, στην Εύβοια, στη Βοιωτία, στη Φωκίδα, στην Ευρυτανία.

Βρίσκονται στο πλευρό των ανέργων και των απολυμένων, απαιτούν το δικαίωμα στη δουλειά, την προστασία αυτών που ο καπιταλισμός και η αντιλαϊκή πολιτική τους στερεί το δικαίωμα στην εργασία και τους ρίχνει στον Καιάδα.

Παλεύουν μαζί με τους εργαζόμενους της "Λάρκο" για την αποτροπή των σχεδίων που στρέφονται εναντίον τους, παρεμβαίνουν για την κατοχύρωση του δικαιώματος δουλειάς των εργολαβικών, για τα προβλήματα της Υγιεινής και Ασφάλειας. Είναι δίπλα στους εργαζόμενους της Περιφέρειας και των Δήμων.

Διεκδικούν υποδομές, έργα που υπηρετούν τις ανάγκες του λαού για την αντιμετώπιση των πλημμυρών, των πυρκαγιών, μέτρα για την αντισεισμική θωράκιση.

Απαιτούν επαρκή κρατική χρηματοδότηση και αντιτάσσονται στην ανταποδοτικότητα, στους φόρους και τα τέλη που επιβάλλουν η διοίκηση της περιφέρειας και οι δήμοι.

Δεσμεύτηκαν και το τήρησαν. Ήταν πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση και θα είναι αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική ακόμα κι αν αναλάβουν ευθύνη διοίκησης, όπως κάνουν οι κομμουνιστές δήμαρχοι στην Αττική, στην Πάτρα, στην Ικαρία.

Αυτό πρέπει να το εκτιμήσει πολύ ο λαός της Στερεάς.

Να δώσει δύναμη στο συνδυασμό της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον σύντροφο Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αγωνιστή γεωπόνο, μεγαλωμένο μέσα στους αγώνες του λαού μας».

Υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Στερεά - Εύβοια

Νομός Βοιωτίας

  • Δήμος Αλιάρτου: Γιώργος Μπούτσικος, 51 ετών, Πολ. Μηχανικός ΟΤΑ, Δημ. Σύμβουλος.
  • Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας: Λουκάς Ζάκας, 67 ετών, Συνταξιούχος Μεταλλεργάτης, Δημ. Σύμβουλος.
  • Δήμος Θηβαίων: Αντώνης Τουλουμάκος, 34 ετών, Δικηγόρος, Δημ. Σύμβουλος, μέλος του ΔΣ Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας
  • Δήμος Λεβαδέων: Νώντας Κοτσίκωνας, 51 ετών, Δικηγόρος, Δημ. Σύμβουλος.
  • Δήμος Ορχομενού: Γιώργος Σκοπάς, 49 ετών, Υπάλληλος ΔΕΗ, Δημ. Σύμβουλος.
  • Δήμος Τανάγρας: Μιχάλης Γιαλούρης, 57 ετών, Λογιστής.

Νομός Εύβοιας

  • Δήμος Ερέτριας: Ασημίνα Καραμπέτσου, 31 ετών, Μηχανικός Περιβάλλοντος, Δημ. Σύμβουλος, μέλος ΔΣ του ΕΚ Εύβοιας, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδ. Υπαλλήλων Χαλκίδας, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.
  • Δήμος Ιστιαίας: Θανάσης Καμαράτος, 50 ετών, Οικοδόμος, Δημ. Σύμβουλος, Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Β/Κ Εύβοιας.
  • Δήμος Καρύστου: Δημήτρης Παρασκευάς, 31 ετών, Εκπαιδευτικός.
  • Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Κώστας Κέκκης, 44 ετών, Πυροσβέστης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Πυροσβεστών Στερεάς Ελλάδας.
  • Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας: Στάθης Λιαγκάκης, 55 ετών, Αγρότης, Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Μαντουδίου, Δημ. Σύμβουλος.
  • Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων: Γεωργία Πύθουλα, 32 ετών, Φιλόλογος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, Δημ. Σύμβουλος
  • Χαλκιδαίων: Γιάννης Τζαβάρας, 42 ετών, Τεχν. Γεωπονίας, μέλος του ΔΣ του ΕΚ Εύβοιας, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην ΖΟΥΡΑΣ.

Νομός Ευρυτανίας

  • Δήμος Καρπενησίου: Δημήτρης Γκορόγιας, 66 ετών, Συνταξιούχος ΟΤΕ.

Νομός Φθιώτιδας:

  • Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Δημήτρης Τσούλφας, 29 ετών, Εργάτης.
  • Δήμος Δομοκού: Χρήστος Νιάνιος, 61 ετών, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημ. Σύμβουλος.
  • Δήμος Λαμιέων: Γιώργος Δελιχάς, 40 ετών, δημοσιογράφος, μέλος του ΔΣ του ΕΚ Λαμίας.
  • Δήμος Λοκρών: Θωμάς Καρατράντος, 49 ετών, εργαζόμενος στην ΕΖΑ.
  • Δήμος Μακρακώμης: Παναγιώτης Ράμμος, 52 ετών, δημοσιογράφος.
  • Δήμος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου: Γιάννης Ηλιόπουλος, 67 ετών Συνταξιούχος οικοδόμος.
  • Δήμος Στυλίδας: Βαγγελιώ Καρκάνη, 49 ετών, τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων (παρασκευάστρια).

Νομός Φωκίδας

  • Δήμος Δελφών: Στάθης Λεοντίου, 43 ετών, Υπάλληλος Περιφέρειας Στερεάς, Δημ. Σύμβουλος.
  • Δήμος Δωρίδας: Γιάννης Λάιος, 64 ετών, Συνταξιούχος ΛΑΡΚΟ, Δημ. Σύμβουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.