Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Στην εσπερίδα για την καταπολέμηση της απάτης ο Φάνης Σπανός

Στην εσπερίδα με θέμα "Ενισχύουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση - Καταπολεμούμε την απάτη" που διεξήχθη χθες στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας συμμετείχε ως εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός.

Η εσπερίδα διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης (ΑCFE GREECE) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με αφορμή την πρωτοβουλία της Περιφέρειας να ενταχθεί στη Διεθνή Συμμαχία των Δημόσιων Οργανισμών για την Καταπολέμηση της Απάτης, που προωθεί την υιοθέτηση καλών πρακτικών διακυβέρνησης για την καταπολέμηση του φαινομένου της απάτης.

Ο Φάνης Σπανός κατά την εισήγησή του αναφέρθηκε στη διαφάνεια αλλά και την πρόληψη και αντιμετώπιση της απάτης ως θέματα μείζονος σημασίας, που η αξία τους υπερβαίνει το όποιο οικονομικό διακύβευμα και σχετίζεται άμεσα με το αίσθημα δικαιοσύνης και ισονομίας των πολιτών αλλά και με την εμπιστοσύνη που εμπνέουν σε αυτούς οι θεσμοί και τα πρόσωπα που τους υπηρετούν. 

Με το πέρας της εκδήλωσης, ο Φάνης Σπανός δήλωσε: «Η σημερινή διοργάνωση αποτελεί ακόμα μια επιβράβευση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς είναι η πρώτη που πιστοποιήθηκε από την Ένωση Δημοσίων Φορέων για την καταπολέμηση της Απάτης. Από την αρχή της θητείας μας εφαρμόσαμε μια σειρά πολιτικών που ενισχύουν τη διαφάνεια χωρίς να επιβαρύνουν με γραφειοκρατία. Αυτό, όμως, είναι ένας διαρκής αγώνας με στόχο τη χρηστή διαχείριση των χρημάτων των φορολογούμενων πολιτών αλλά και τη διαφύλαξη του κύρους της Περιφέρειάς μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.