Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Κ. Γκελαούζος: «Είναι μοναδικό να μπαίνεις στο Καλλιμάρμαρο-Νιώθεις δέος!»

Με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο αθλητής στίβου μεγάλων αποστάσεων Κωνσταντίνος Γκελαούζος, έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Δήμητρα Πολυχρονοπούλου για λογαριασμό της εφημερίδας «Πράσινη». Ο Αμφισσιώτης Πρωταθλητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, για το δέος που νιώθει όταν μπαίνει στο Καλλιμάρμαρο, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Δήμητρα Πολυχρονοπούλου: Τι αισθάνεσαι όταν μπαίνεις στο Καλλιμάρμαρο και χειροκροτείσαι από τόσο κόσμο, έχοντας μάλιστα τρέξει όλη την διαδρομή από τον Μαραθώνα;

Κωνσταντίνος Γκελαούζος: «Νιώθεις δέος! Έχω τρέξει αρκετές φορές τα 10χλμ στην διοργάνωση του Μαραθωνίου, όποτε περίμενα ότι λίγο πολύ αυτό θα ήταν κάθε φορά που έμπαινα. Δεν ήταν όμως. Στον μαραθώνιο της Αθήνας μετά από ένα σημείο, ζεις κάθε στιγμή για να φτάσεις στον τερματισμό, ανεξάρτητα από το πως θα είσαι απλά θέλεις να φτάσεις στο τέρμα και να μπεις στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Όταν γίνεται αυτό νιώθεις υπερήφανος, ικανοποιημένος, γεμάτος! Όταν ο κόσμος σε χειροκροτεί για την προσπάθεια σου αυτή, ίσως για την υπερπροσπάθεια σου τότε γίνεται μοναδικό!

Δήμητρα Πολυχρονοπούλου: Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί πόλο έλξης για αθλητές του εξωτερικού, και μάλιστα όλοι λένε πως πρέπει να τον κάνουν έστω μια φορά στη ζωή τους. Γιατί πιστεύεις πως συμβαίνει αυτό;

Κωνσταντίνος Γκελαούζος: «Ο Μαραθώνιος της Αθήνας έχει ιστορική σημασία! Ακόμη και η δυσκολία που έχει είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι μια πρόκληση που σου φωνάζει έστω μια φορά στη ζωή σου να την αντιμετωπίσεις!

Είναι μοναδικό να μπαίνεις στο Καλλιμάρμαρο όπως και αν είναι και από οποία απόσταση και αν είναι. Αξίζει γιατί όλη η διοργάνωση είναι μια γιορτή. Μια γιορτή που μας φέρνει όλους πιο κοντά, επαγγελματίες αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς και θεατές».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Γκελαούζου στη Δήμητρα Πολυχρονοπούλου ΕΔΩ.

Η Λαλιά της Ρούμελης ευχαριστεί την δημοσιογράφο Δήμητρα Πολυχρονοπούλου και την εταιρεία DPG Media για την ευγενική έγκριση αναδημοσίευσης αποσπάσματος της συνέντευξης του Κωνσταντίνου Γκελαούζου και χρήση της φωτογραφίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.