Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Σύσκεψη για την καθαριότητα των σχολικών κτηρίων του Δήμου Λεβαδέων

Σύσκεψη για την καθαριότητα των σχολικών κτηρίων στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 στο Παλιό Δημαρχείο μετά από πρόσκληση της Δημάρχου Λεβαδέων κας Γιώτας Πούλου με τη συμμετοχή των διευθυντών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προέδρων συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και εκπροσώπων των καθαριστριών. Παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Κυπραίος, κ. Στέλιος Θεοδωρόπουλος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωτήρης Καρβούνης και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’βάθμιας Εκπαίδευσης κα Κατερίνα Κοσκοβόλη.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην καθαριότητα τόσο των σχολικών κτηρίων όσο και του περιβάλλοντος χώρου καθώς και θέματα εργασιακών σχέσεων. 

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για το νομικό καθεστώς που διέπει πλέον την καθαριότητα των σχολικών εγκαταστάσεων. Έγινε δέκτης των προβληματισμών και των αιτημάτων όλων των πλευρών, δηλώνοντας την στήριξή της στην προσπάθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού και στις διεκδικήσεις των καθαριστριών. 

Τέλος, τόνισε την αναγκαιότητα για την συνεργασία όλων, έτσι ώστε  να επιτυγχάνεται ο στόχος, που είναι η φροντίδα των σχολικών κτηρίων, η ομαλή λειτουργία τους και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας των παιδιών και των εργαζομένων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.