Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Έργα της ΔΕΥΑ Χαλκίδας στις ΔΕ Αυλίδας και Ανθηδόνας

Παρουσία του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη, υπεγράφη την Πέμπτη 9 Αυγούστου η σύμβαση για παροχή υπηρεσίας από την εταιρεία “Ένωση Ροϊκός Α.Ε. – ΕΠΤΑ Α.Ε.”, ως τεχνικού συμβούλου στο έργο “Συλλογή, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων οικισμών Παραλίας Αυλίδας, Βαθέος και Δροσιάς του Δήμου Χαλκιδέων”.

Η υπογραφείσα σύμβαση αποτελεί ένα από τα 6 υποέργα, συνολικής δαπάνης πράξης 15.701.324 €. Η σύμβαση του δεύτερου υποέργου της ίδιας πράξης θα υπογραφεί στις 21/8/2018 και θα ξεκινήσει μέσα στο Φθινόπωρο του 2018.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χαλκίδας Αναστάσιος Μάζης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Κωνσταντίνος Καλέργης.

Το έργο, που πρόκειται να εκτελεσθεί, αφορά στην ολοκλήρωση των εσωτερικών δικτύων συλλογής λυμάτων στους συγκεκριμένους οικισμούς, καθώς επίσης στην κατασκευή των αντλιοστασίων και των αγωγών προσαγωγής. Επίσης προβλέπεται η κατασκευή των δύο αντλιοστασίων Αυλίδας και Ανθηδόνας και των καταθλιπτικών αγωγών σε αυτά, η κατασκευή των καταθλιπτικών αγωγών μέχρι την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων και η κατασκευή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων και των έργων διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.