Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Κέντρο Τουριστικής προβολή το παλιό Νοσοκομείο της Θήβας

Σε Κέντρο τουριστικής προβολής για την πολιτιστική κληρονομιά της Θήβας θα μετατραπεί το κτήριο του παλιού Νοσοκομείο της Θήβας. Το έργο εντάχθηκε σε πρόγραμμα και θα χρηματοδοτηθεί με ποσό 2.135. 416 ευρώ.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου εντάχθηκε η πράξη με τίτλο: «Βελτίωση κτιρίου του παλαιού νοσοκομείου για δημιουργία κέντρου τουριστικής προβολής για την πολιτιστική κληρονομιά της Θήβας» με Κωδικό ΟΠΣ:5021376, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Η προαναφερόμενη πράξη αφορά στην αξιοποίηση, ανακαίνιση, διατήρηση και επανάχρηση του κτιρίου «πρώην Νοσοκομείου Θήβας» καθώς και του περιβάλλοντος χώρου του με σκοπό να επαναλειτουργήσει το κτίριο ως Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης και Ψηφιακής Προβολής.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της προαναφερόμενης πράξης προβλέπονται:

  • Η ωρίμανση του κυρίως έργου (κατασκευαστικού) με την εκτέλεση προπαρασκευαστικών ενεργειών που θα περιλαμβάνουν τις αναγκαίες μελέτες ωρίμανσης του κυρίως έργου (π.χ. οι οριστικές μελέτες, διαδικασία αδειοδοτήσεων).
  • Η προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού για την λειτουργία του κέντρου τουριστικής προβολής.
  • Η παροχή τεχνικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών του Δήμου για την αποτελεσματική οργάνωση και παρακολούθηση της υλοποίησης του συνόλου της πράξης καθώς και ενέργειες προβολής και προώθησης της πράξης.

Το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την υλοποίηση των προαναφερόμενων παρεμβάσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.