Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Επίσκεψη Δημάρχου Χαλκιδέων στο ΚΕΓΕ Ν. Αρτάκης

Επίσκεψη στο Κέντρο Επαγγελματικής Γεωργικής Εκπαίδευσης στη Ν. Αρτάκη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 6 Αυγούστου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αρτάκης Νικόλαο Γεωργαλά και άλλους συνεργάτες του.

Όπως είναι γνωστό, στις 22 Ιουνίου έγινε η επίσημη παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Δήμο Χαλκιδέων, ο οποίος είχε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση αξιοποίησής του.

Ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του επισκέφθηκε όλους τους χώρους του ΚΕΓΕ και τόνισε ότι πρώτο μέλημα της Δημοτικής Αρχής, όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία παραχώρησης, είναι ο καθαρισμός της έκτασης των 8.803 τ.μ., που σήμερα είναι απροσπέλαστος.

Σημειώνεται ότι η διάρκεια παραχώρησης της συγκεκριμένης έκτασης, στην οποία υπάρχουν κτίσματα 1.120 τ.μ., είναι 25 χρόνια, με προοπτική παράτασης επιπλέον 10 χρόνων.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση των συγκεκριμένων υποδομών, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της ευρύτερης περιοχής, κάνοντας αναφορά για ένα Πολυδύναμο Κέντρο Αγροτικής Έρευνας, Καινοτομίας, Εκπαίδευσης και Εφαρμογής σε Νέες Τεχνολογίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.