Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Αναστολή συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες κατοίκους της Αττικής

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας για συγκέντρωση τροφίμων μετά το κάλεσμα που εξεδώσαμε προχθές, για να εκφράσουμε έμπρακτα την συμπαράστασή μας στους πληγέντες κατοίκους της Αττικής.

Μετά και από ανακοίνωση όμως που εξέδωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), σε συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου https://www.kedke.gr/el/index.php, δηλώνουν ότι υπάρχει υπερπροσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία αυτή τη στιγμή δεν είναι διαχειρίσιμη. Απευθύνουμε λοιπόν έκκληση προς τους συμπολίτες μας να μη συγκεντρώνουν προς το παρόν άλλα τρόφιμα, νερά και είδη ρουχισμού μέχρι νεοτέρας, προκειμένου οι πολίτες και οι φορείς να προσφέρουν στοχευμένα τη βοήθειά τους.

Μετά και την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ όπου θα γίνει μια πρώτη καταγραφή των επιπτώσεων της πυρκαγιάς, αλλά και των αναγκών που υπάρχουν, θα καταρτιστεί εκ νέου κατάλογος με τις ανάγκες των πληγέντων οπότε και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση ώστε να στηρίξουμε όλοι με κάθε τρόπο τις πληγείσες περιοχές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.