Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Τρία βραβεία για το “Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας”

Τρία βραβεία απέσπασε το “Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας” στην τελετή απονομής των Event Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου στις Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Ο ετήσιος θεσμός των Event Awards επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές στο σχεδιασμό, στην επικοινωνία, στην παραγωγή και υλοποίηση θεματικών εκδηλώσεων στη χώρα μας.

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν και παρέλαβαν τα βραβεία ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης και η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας Λίλιαν Ζλακώνη.

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων δήλωσε σχετικά:

Το “Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας” κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας, να προσελκύει περισσότερους από 120.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για να ξαναμπεί η Χαλκίδα στον Τουριστικό Χάρτη.

Μια πρωτότυπη ιδέα, πάρα πολύ σκληρή δουλειά και κυρίως μεράκι και φαντασία, από την πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Λίλιαν Ζλακώνη και τους συνεργάτες της, τους χιλιάδες εθελοντές, τους φορείς της πόλης και τους χορηγούς, έφεραν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που αγκάλιασε όλη η πόλη και κυρίως απέδειξε ότι η Πόλη μας έχει τεράστιες δυνατότητες, που πρέπει να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε. Αυτή η προσπάθεια αναγνωρίστηκε και επισφραγίστηκε με τα σημερινά βραβεία.

Θα συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.