Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Σταρακά με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χριστίνας Σταρακά, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, συνοδευόμενος από τον Β΄ Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Τσούρα Βασίλειο, καθώς και από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Τσαπικούνη Ανδρέα.  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με αφορμή την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων του Ταξίαρχου και η κ. Σταρακά τον συνεχάρη, ευχόμενη υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα μείζονα θέματα που απασχολούν την περιοχή αλλά και οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Στη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη για ενίσχυση της αστυνόμευσης στους δρόμους των πόλεων, αλλά και στην ύπαιθρο, με στόχο την τόνωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Η κ. Χρ. Σταρακά μάλιστα δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία, με επίγνωση του πόσο καίρια είναι η συμβολή της στην ποιότητα ζωής των πολιτών. Η μείωση της εγκληματικότητας και η προάσπιση της ασφάλειας στις πόλεις, την ύπαιθρο και τους δρόμους απαιτεί την συνεργασία και την συνδρομή όλων μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.