Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Εκδήλωση της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου στο 1ο ΕΠΑΛ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρακολούθησε στο 1ο ΕΠΑΛ το πρόγραμμα ενημέρωσης “Μοτοσυκλετώντας Χαίρομαι” που πραγματοποιεί η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας “Μοτοθέσις” και  τη στήριξη του Γραφείου Κοινωνικής Διακονίας της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Οι μαθητές παρακολούθησαν οπτικό υλικό και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ασφαλή κυκλοφοριακή αγωγή.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά με την ασφαλή οδήγηση: «Συνήθως, δεν δείχνουμε τόσο μεγάλη σημασία στην προσοχή και την ασφάλεια. Είναι λάθος όμως αυτό. Η μηχανή δεν είναι παιχνίδι. Πρέπει να γνωρίζετε ότι,  στατιστικά, τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία με μηχανές γίνονται μέσα στην πόλη και σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων από τα σπίτια μας. Και συνήθως ευθύνονται τα μεγάλα οχήματα και όχι η μοτοσυκλέτα. Γι αυτό ακριβώς το λόγο έχει μεγάλη αξία αυτή η ενημερωτική καμπάνια και η συμμετοχή σας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές».


Παρόντες στην εκδήλωση εκ μέρους της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου ο κ. Β. Τσάμης, Κ. Γεωργαράς, Μ. Κωστακιώτης, Αξιωματικοί της Τροχαίας Αγρινίου και εκπρόσωποι του Γραφείου Κοινωνικής Διακονίας της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.