Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου αποτελεί για όλους τους Έλληνες, ημέρα εθνικής μνήμης, τιμής και ευγνωμοσύνης στους  ήρωες της Επανάστασης του 1821, που έδωσαν τη ζωή τους, ώστε η πατρίδα μας να είναι μια ελεύθερη χώρα, και παράλληλα  μία μεγάλη θρησκευτική εορτή καθώς η εκκλησία γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου μας. 

Σήμερα που βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα στη  χώρα του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας, νομίζω ότι είναι απαραίτητο και αναγκαίο να ανατρέξουμε και να στηριχθούμε στην ιστορική μνήμη του έθνους μας και να μην λησμονούμε τα ήθη, τα έθιμα, τις θυσίες, τον ηρωισμό και το αγωνιστικό πνεύμα, που μας χαρακτηρίζει σαν λαό. Τα εθνικά μας βιώματα και ιδεώδη, είναι εκείνα που σαν φάρος θα μας δείξουν το σωστό δρόμο, θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο, θα μας γεμίσουν θάρρος, κουράγιο και αισιοδοξία, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις  δυσκολίες. 

Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους τους δημότες και σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της της 25ης Μαρτίου 1821 (επετειακή εκδήλωση στις 24/3, στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας και στις 25/3 δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση)

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.