Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Τελετή λήξης Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας

Με θέμα της τελετής λήξης «Το Χρονικό της Τροίας», ένα γεγονός που συνδέεται άμεσα με την ιστορία της περιοχής, την Αυλίδα και την έναρξη του Τρωικού Πολέμου, η Χαλκίδα σας περιμένει σε ένα ξεχωριστό υπερθέαμα με πυροτεχνήματα, ηχητικά και οπτικά εφέ. Εναέριες και θαλάσσιες γιγάντιες φιγούρες, δεκάδες πλωτά και χιλιάδες καρναβαλιστών θα συνθέσουν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό το Βράδυ της Κυριακής. Σε ένα ρόλο έκπληξη, η εναέρια χορευτής Κατερίνα Σολδάτου θα εμφανιστεί πραγματικά εξ ουρανού!

Τα σκηνικά μας εφέτος δεν περιορίζονται μόνο στο χώρο της προβλήτας Γλάρος όπου ορθώνονται τα τείχη της Τροίας και η επιβλητική παρουσία του Δούρειου Ίππου (20 χ 18 μ.), αλλά εκτείνονται στην Παλαιά Γέφυρα με το παλάτι του Μενελάου, μέχρι και το στρογγυλό σε υπερθαλάσσιες κατασκευές, για τις σκηνές του Γάμου (Πηλέα-Θέτιδας), του Μαντείου και του Βωμού για τη θυσία της Ιφιγένειας.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ
Σας γνωρίζουμε ότι η τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού, με ώρα έναρξης 18:30, θα μεταδοθεί σε απευθείας ζωντανή μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.