Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Εκδήλωση ιατρικού περιεχομένου στη Λιβαδειά για τις γυναίκες πρόσφυγες

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) σε συνεργασία με το Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους Πρόσφυγες διοργάνωσε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος» ενημερωτική ομιλία για τις γυναίκες – ωφελούμενες του προγράμματος «ESTIA».

Η μαιευτήρας – γυναικολόγος κ. Αικατερίνη Βάγκου, αναφέρθηκε σε ιατρικά θέματα που αφορούν τις γυναίκες, τόνισε την ανάγκη ετήσιου γυναικολογικού ελέγχου (Τεστ – ΠΑΠ) και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου.

Θετική και άμεση ήταν η ανταπόκριση των γυναικών - προσφύγων, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση τους για ιατρικά ζητήματα.

Η ΚΕΔΗΛ ευχαριστεί την ιατρό, κ. Αικατερίνη Βάγκου για την προσφορά της να βρεθεί κοντά στις γυναίκες του προγράμματος για ενημέρωση, καθώς και την «ΜετάΔραση», που στήριξε τη δράση με γυναίκα -  διερμηνέα, για τις ανάγκες της επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα «ESTIA –Στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση» υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECHO).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.