Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Συμμετοχή Δημάρχου Λεβαδέων στη διημερίδα του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια στη Λάρισα

Η Δήμαρχος Λεβαδέων, αντιπρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια κ. Γιώτα  Πούλου παραβρέθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις εργασίες της διημερίδας: "Αστικά ποτάμια: επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση της φύσης με την πόλη" που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 8 – 9 Δεκεμβρίου 2017 στη Λάρισα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑ Λάρισας, με διοργανωτές τον Δήμο Λαρισαίων και το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια. 

Η Δήμαρχος Λεβαδέων χαιρετίζοντας τις εργασίες της διημερίδας αναφέρθηκε στη ζωτική σημασία του νερού. Τόνισε την ανάγκη επανεξέτασης της σχέσης μας με τα ποτάμια των πόλεών μας, στο πλαίσιο του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με την φύση, αλλά και του ρόλου των ποταμών στην αστική ανάπτυξη. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της πόλης της Λιβαδειάς στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμι (Rivers Cities) και ειδικότερα στη συμμετοχή του Δήμου Λεβαδέων σε ένα συνεργατικό σχήμα με οργανώσεις από το Γκντάνσκ, την Οστάνδη, το Λίμερικ, τη Γλασκώβη και τη Στοκχόλμη για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη (Creative Europe).

Η Δήμαρχος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι η επόμενη συνάντηση του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά τον Μάρτιο του 2018.  Τόνισε κλείνοντας ότι η θεματολογία της ημερίδας στη Λιβαδειά θα περιλαμβάνει την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων από όλες τις προηγούμενες συναντήσεις εργασίας του Δικτύου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.