Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Φοιτητές και φοιτήτριες της Παιδαγωγικής Ακαδημίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στη Βυρωνική Εταιρεία Μεσολογγίου

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, εβδομήντα φοιτητές του τρίτου έτους της Παιδαγωγικής Ακαδημίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μαζί με τον Καθηγητή τους κ. Ιωάννη Φύκαρη, επισκέφθηκαν την Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Την αποστολή συνόδευαν και οι Σχολικοί Σύμβουλοι, κ. Γιώργος Σωτηρακόπουλος Α΄Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας και κ. Μαρίνος Αναστασόπουλος Β' Περιφέρειας Αιτ/νιας.

Η Γενική Γραμματέας της ΒΕΜ, φιλόλογος, Έλενα Σπίνουλα- Ζαβιτσανάκη, τους ξενάγησε στον Κήπο των Ηρώων και στην Δημοτική Πινακοθήκη, όπου είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Βυρωνικής Εταιρείας, για το ιστορικό Μεσολόγγι, την Ελληνική Επανάσταση και το Φιλελληνικό κίνημα υπέρ του Αγώνα της Ανεξαρτησίας.

Η Πρόεδρος Ροδάνθη Φλώρου, τους υποδέχθηκε στην Βιβλιοθήκη της ΒΕΜ και μίλησε μαζί τους για τον ποιητή και φιλέλληνα Λόρδο Βύρωνα και για το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο της Βυρωνικής Εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδος.

Στη συνέχεια ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Σωτηρακόπουλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια στους εκλεκτούς επισκέπτες για την Βυρωνική Εταιρεία Μεσολογγίου και την συνεχή πολιτιστική & εκπαιδευτική προσφορά της τα τελευταία 25 χρόνια, ευχαριστώντας επίσης την Πρόεδρο Ροδάνθη Φλώρου για την φιλοξενία και την Γεν. Γραμματέα κ. Έλενα Ζαβιτσανάκη για την ξενάγηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.