Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Στο πλευρό των πληγέντων της Μάνδρας βρίσκεται ο Δήμος Χαλκιδέων

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες, κατοίκων της Μάνδρας Αττικής βρίσκεται και ο Δήμος Χαλκιδέων, αποστέλλοντας ήδη το πρώτο φορτηγό με είδη διατροφής κυρίως.

Από την πρώτη στιγμή που προκλήθηκε η μεγάλη καταστροφή και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 21 συνάνθρωποί μας, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση του Δήμου στις οικογένειες των θυμάτων.

Παράλληλα, με εντολή του Δημάρχου Χαλκιδέων, φορτηγό αυτοκίνητο μετέφερε στη Μάνδρα είδη διατροφής, τα οποία αποτελούν προσφορά του Δήμου προς τους πληγέντες. Τα είδη μετέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Δημήτρης Παπαποστόλου και παρελήφθησαν από τη Δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ερασμία Στάθη Οικονόμου. Και οι δύο ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμο Χαλκιδέων για τη συμπαράσταση και προσωπικά τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, για την πρωτοβουλία του. Σημειώνεται ότι στη Δήμαρχο Μάνδρας παραδόθηκε και επιστολή του Δημάρχου Χαλκιδέων, με την οποία εκφράζει την αλληλεγγύη, τη λύπη και την οδύνη της Δημοτικής Αρχής και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, για τις τραγικές συνέπειες της φυσικής καταστροφής που έπληξε τον Δήμο της και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 21 ανθρώπων.

Επίσης, στην επιστολή ανέφερε ότι στις δύσκολες αυτές ώρες που περνούν οι δημότες της Μάνδρας, ο Δήμος Χαλκιδέων συμπαραστέκεται με όλες του τις δυνάμεις και είναι στη διάθεση του Δήμου Μάνδρας για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να προσφέρει. Τέλος, ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης επισημαίνει ότι ο Δήμος Χαλκιδέων προσφέρει διάφορα υλικά αγαθά, που συγκέντρωσε για τις ανάγκες των πληγέντων, ως συμβολική ένδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής συμπαράστασης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.