Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Η Θήβα γιόρτασε την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Με κάθε επισημότητα εορτάσθηκε και φέτος η 21η  Νοεμβρίου, Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων  και εορτή των Εισοδίων της Παναγίας, προστάτιδας των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Το πρωί της Τρίτης τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Θηβών, όπου εκφωνήθηκε και ο Πανηγυρικός της Ημέρας από Αξιωματικό του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θήβας. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας κ. Γ.Αναστασίου και τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς και Διοικητή του ΚΕΠΒ Θήβας Ταξίαρχος κ. Αθ. Αλεξόπουλο.

Μετά την τελετή ακολούθησε μικρή δεξίωση για τις αρχές και τους πολίτες στο  Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με αφορμή την ημέρα εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων και της γιορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου μας, που με την της ευλογία της, οι Έλληνες έγραψαν λαμπρές σελίδες ηρωισμού και δόξας σε όλα τα πεδία των μαχών, ευχήθηκε ολόψυχα Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους τους αξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, τονίζοντας την ετοιμότητά τους σε οποιαδήποτε απειλή που να αφορά την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. 

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τη βιωσιμότητα του ΚΕΠΒ Θήβας δήλωσε: “Υπάρχει θέμα και έχουμε ήδη κάνει επαφή με  τον αρμόδιο Αν. Υπουργό. Επίκειται συνάντηση με το  Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ και θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή και με τον αρμόδιο Υπουργό Π. Καμμένο καθώς φαίνεται  ότι από τον Μάρτιο του 2018 το ΚΕΠΒ δεν θα δέχεται νεοσύλλεκτους, με βάση σχεδιασμό που έχει γίνει. Το ΚΕΠΒ είναι συνυφασμένο με την πόλη μας εδώ και 67 χρόνια, είναι θέμα κοινωνικό για την πόλη, διότι όλα αυτά τα παιδιά που έρχονται κάθε δίμηνο, αλλάζουν την εικόνα της Θήβας, δίνουν ζωή και παράλληλα εξυπηρετείται και η τοπική οικονομία. Θα παλέψουμε να μην εφαρμοστεί ο σχεδιασμός και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.