Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Σύλληψη στην Ιονία Οδό για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Ιονία Οδό, στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας ένας 53χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά και κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, σταμάτησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος και σε έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν στο εσωτερικό του και κατέσχεσαν δεκατέσσερα, ανισοβαρή, δέματα που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 14 κιλών και 596 γραμμαρίων.

Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ακόμη 3,7 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι, οι Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας είναι ολιγομελείς ομάδες αστυνομικών, οι οποίες έχουν διατεθεί σε όλη τη Χώρα και διενεργούν σε καθημερινή βάση αστυνομικούς ελέγχους, ενώ είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, ώστε να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της βαριάς εγκληματικότητας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.