Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Ολοκληρώνεται το έργο διαχείρισης λυμάτων στο Καρπενήσι

Στην τελική φάση περνά το έργο για την ολοκληρωμένη διαχείριση λυμάτων του Δήμου Καρπενησίου μετά την υπογραφή ένταξής του από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Πρόκειται για τη δεύτερη φάση υλοποίησης του έργου που περιλαμβάνει την επέκταση των εγκαταστάσεων του υφιστάμενου βιολογικού της πόλης του Καρπενησίου που θα επιτρέψει τη σύνδεση με αυτόν και νέων οικισμών όπως των Γοριανάδων και των Κορυσχάδων, την κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης και την κατάλληλη επεξεργασία λυμάτων των οικισμών Φουρνάς, Μεσοχωρίου, Πλατάνου, Κορίτσας και την κατασκευή δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στις περιοχές επέκτασης του σχεδίου πόλης Καρπενησίου.

Επίσης, με την υφιστάμενη χρηματοδότηση θα εξασφαλιστεί η ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης και κατάλληλης επεξεργασίας λυμάτων του οικισμού της Βράχας και το έργο της επέκτασης των δικτύων αποχέτευσης και κατασκευής εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στους οικισμούς Κρικέλλου, Άμπλιανης, Στάβλων και Σκοπιάς.

Το έργο, προϋπολογισμού 4.251.041,16 ευρώ, καλύπτεται από το Ταμείο Συνοχής και εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.