Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Εκπρόσωποι του Δήμου Θηβαίων σε Ναύπακτο & Σπάρτη

Ο Δήμος Θηβαίων στο πλαίσιο της τουριστικής και πολιτιστικής προβολής του, της αγαστής συνεργασίας με Δήμους της χώρας και υποστήριξης δράσεων που διοργανώνουν, απέστειλε εκπροσώπους του και έντυπο τουριστικό υλικό, συμμετέχοντας στις ακόλουθες διοργανώσεις:   

Στη Σπάρτη, στο Φεστιβάλ “Σπάρτη- Παγκόσμια Πόλη”.
Τον Δήμο Θηβαίων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Κίτσος, ο οποίος συμμετείχε με ομιλίες στα εγκαίνια, στο “Forum για τον Τουρισμό” που έγινε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και σε άλλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στις 15, 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2017. 

Στη Ναύπακτο, στα εγκαίνια της έκθεσης “Νόστος EXPO” για τον εναλλακτικό τουρισμό στις 13 Οκτωβρίου. Τον Δήμο Θηβαίων εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δ.Θ. κ. Δημήτρης Κουτσοδήμος και ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Κατσέλης. Ο Δήμος Θηβαίων συμμετείχε στη “Νόστος” μέσω των περιπτέρων του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού Κόλπου (ΣΠΟΑΚ) “ο Αρίων” και του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, με έντυπο τουριστικό υλικό του Δήμου και του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών. 

Σημειώνεται ότι στην έκθεση “Νόστος” συμμετείχαν επίσης οι εκπρόσωποι του Δήμου Θηβαίων στον ΣΠΟΑΚ ο Πρόεδρος κ. Σταμάτης Χαλβατζής και τα μέλη κ.κ. Ντίνος Τυρηνόπουλος και Βασίλης Σωτήρχος. 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.