Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Χορήγηση πρόσθετων vouchers για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Λαμιέων

Το Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Λαμιέων ενημερώνει τους υποψήφιους, που συμμετείχαν στη πρόσκληση με Αρ. Πρωτ. 5122/23-5-2017 που εξέδωσε η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για το σχολικό έτος 2017-2018, οι οποίοι είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών και δεν έλαβαν voucher λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού, ότι τους δίνεται η δυνατότητα να δηλώσουν ότι επιθυμούν να τους χορηγηθεί voucher στην ηλεκτρονική εφαρμογή “Υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πρόσθετων voucher” με τη χρήση του προσωπικού τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Ο κάθε υποψήφιος κατά την υποβολή της ΑΙΤΗΣΗΣ- ΔΗΛΩΣΗΣ για τη χορήγηση voucher, είναι απαραίτητο να έχει έγγραφη βεβαίωση από το Δήμο Λαμιέων στην οποία θα βεβαιώνεται ότι έχει βρει θέση σε Παιδικό ή Βρεφονηπιακό Σταθμό καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Λαμιέων.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 στις 24:00 στη διεύθυνση: https://www.eetaa.gr/.

Για τα παιδιά που εγγράφονται μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς καθώς και στα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Λαμιέων, δεν υπάρχει καμιά οικονομική επιβάρυνση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες (διατροφή, υλικά, μουσική, γυμναστική, μουσικοκινητική αγωγή κ.λπ.). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.