Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχές για καλή σχολική χρονιά από τον Δήμαρχο Θηβαίων

Στις τελετές Αγιασμού σχολείων του Δήμου Θηβαίων, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου, προκειμένου να ευχηθεί από κοντά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική  χρονιά. 

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Χάρη Μελετίου, τα ακόλουθα σχολεία της Θήβας: 4ο Δημοτικό, 2ο & 5ο Γυμνάσιο, 2ο Λύκειο και το 9ο Νηπιαγωγείο, το οποίο στεγάζεται πλέον σε νέο κτήριο. Παράλληλα Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι παραβρέθηκαν στους Αγιασμούς  σχολικών μονάδων  των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας, Βαγίων, Πλαταιών και Θίσβης. 

Ο κ. Δήμαρχος στους χαιρετισμούς του τόνισε ότι ο Δήμος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και μέσω των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Σχολικών Επιτροπών του, θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα σχολεία να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα, με προτεραιότητα θέματα υγιεινής, ασφάλειας, συντηρήσεων και θέρμανσης. Ευχήθηκε, επίσης, στους μαθητές να έχουν καλή πρόοδο και τους συνέστησε να είναι επικεντρωμένοι στα μαθήματά τους, να σέβονται και να ακούν τους εκπαιδευτικούς, για να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με δυνατό χαρακτήρα, ικανοί να αντεπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία και χρήσιμοι αυριανοί πολίτες.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.