Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Aντιπροσωπεία του Δήμου Χαλκιδέων στην εκδήλωση της ΕΠΣ Ευβοίας

Αντιπροσωπεία του Δήμου Χαλκιδέων με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη παρέστη το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Πέλαγος”.

Στην διάρκεια της πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των Τοπικών Πρωταθλημάτων της νέας περιόδου 2017-2018 και στις τρεις κατηγορίες καθώς και της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου.

Παράλληλα, απονεμήθηκαν τα βραβεία στους καλύτερους ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές και προπονητές της περσινής περιόδου που αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, απονέμοντας το βραβείο στον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή της Α΄ ΕΠΣΕ Βαγγέλη Παπαδάκη, που έπαιζε πέρσι στην ΑΕΚ Χαλκίδας, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Δήμο και τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος προκειμένου τα γήπεδα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να πληρούν κανόνες ασφαλείας για τους αγωνιζόμενους.

Επίσης, είπε ότι ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να μπορούν να εκδίδονται άδειες λειτουργίας των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.