Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Σύλληψη στον Αστακό για διακεκριμένες κλοπές

Συνελήφθη στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας ένας 50χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Ειδικότερα, ο δράστης χθες τα ξημερώματα, στον Αστακό, αποπειράθηκε να διαρρήξει, με κατσαβίδι, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

Στο πλαίσιο συντονισμένων και μεθοδικών ερευνών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη και αργότερα την ίδια ημέρα τον εντόπισαν στην ίδια περιοχή και τον συνέλαβαν.

Από την προανάκριση που ακολούθησε διακριβώθηκε ότι ο ίδιος δράστης είχε διαπράξει τους τελευταίους τρείς μήνες, στον Αστακό, ακόμη τέσσερις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε οικίες και κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολική αξίας (5.700) ευρώ.

Ο 50χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς το κατσαβίδι που χρησιμοποιούσε για τις διαρρήξεις και διάφορα κοσμήματα τα οποία προέρχονταν από τις κλοπές. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.