Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Απόκριες με κοντοσούβλι γίγας στην Αμφίκλεια!

Στον πυρετό των προετοιμασιών για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις έχει μπει για άλλη μια χρονιά η Αμφίκλεια. Ένας από τους δημοφιλέστερους Στερεοελλαδίτικους προορισμούς ανεβάζει χρόνο με το χρόνο όλο και πιο ψηλά τον πήχη για τη διασκέδαση και το ξεφάντωμα τόσο των ντόπιων όσο και των χιλιάδων επισκεπτών!

Το πρωί της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2017, η στάχτη από τα πουρνάρια που κάηκαν στο Χέι, αποτελούν τη βάση για να στηθεί το ατέλειωτο Κοντοσούβλι γίγας των 120 μέτρων δείγμα κι αυτό του ομαδικού πνεύματος αλλά και της μηχανολογικής ευφυίας που διακρίνει τους Δαδιώτες, αφού κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο ρεκόρ με ακόμη μια ξεχωριστή πατέντα, μια τεράστια σούβλα!! Περισσότερα από 800 κιλά νόστιμου κρέατος θα σιγοψήνονται για χάρη των επισκεπτών της Αμφίκλειας, κέρασμα μαζί με άφθονο κρασί και χειροποίητες τοπικές πίτες!

Κι αφού χορτάσετε από εικόνες και γεύσεις, γλεντήστε και χορέψτε με την ψυχή σας, το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Αμφίκλειας, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, της ορχήστρας του Γιάννη Τσαπρούνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.