Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση του Δημάρχου Αγρινίου με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη

Mε τον  επικεφαλής Tου Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου. Ο Γιώργος Παπαναστασίου προσέφερε στον κ. Θεοδωράκη μια έκδοση του Δήμου Αγρινίου για την «Γλυπτοθήκη Χρήστου Καπράλου» και το «Αγρίνιο –Πολεοδομική εξέλιξη. Από την αναδημιουργία στην ακμή του Μεσοπολέμου (1830 -1940)». Σε δηλώσεις τους οι δύο άνδρες τόνισαν μεταξύ άλλων: 

Γ. Παπαναστασίου: «Υποδέχομαι τον κ. Θεοδωράκη , με τον οποίο είχα την ευκαιρία να  μιλήσω διεξοδικά για τα θέματα της περιοχής κυρίως  για την Ιόνια Οδό που αφήνει το Αγρίνιο εκτός σχεδιασμού, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή. Απόφαση για την οποία υπάρχουν μεγάλες ευθύνες. Βέβαια  αναφερθήκαμε στο θέμα του Επιχειρηματικού Πάρκου και την αναγκαιότητά του σε μια περιοχή που μαστίζεται από την ανεργία. Είναι αναγκαίο να προχωρήσουν κάποιες από τις προτάσεις μας  για να μπορέσει να ανασάνει ο νομός».

Σταύρος Θεοδωράκης: «Η Ελλάδα που παράγει είναι η Ελλάδα που θα βγεί από τα μνημόνια. Με αυτή την έννοια η ιδέα να προχωρήσει ένα Επιχειρηματικό Πάρκο δεν μπορεί παρά να μας βρίσκει σύμφωνους. Όπως εξήγησα στον Δήμαρχο, ο οποίος είναι ένας λογικός άνθρωπος , δεν λέει παράλογα πράγματα και το αίτημα για κάθετη σύνδεση είναι ζωτικής σημασίας για το Αγρίνιο. Του εξήγησα ότι η προσπάθεια που κάνουμε  στο κέντρο των Αθηνών ,  είναι να αναπτυχθεί η ζωή και εκτός Αθηνών με μεγάλα και τολμηρά έργα .Και δεν είναι ένα αίτημα είναι μια απαίτηση με την οποία εμείς ταυτιζόμαστε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.