Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Το Ποτάμι: Πολιτικοί με στολές παραλλαγής και Χρυσαυγίτες με πολιτικά!

Ο υπουργός Καμμένος δεν είναι πλέον γραφικός. Γίνεται και επικίνδυνος. Σαμποτάρει απροκάλυπτα το εθνικό μέτωπο των δημοκρατικών δυνάμεων στήνοντας ακροδεξιές φιέστες στο Καστελόριζο με πρωταγωνιστές τους Χρυσαυγίτες βουλευτές. Ξεπλένει έτσι στην κολυμβήθρα των εθνικών δικαίων, αυτούς που έστησαν εγκληματική οργάνωση, αυτούς που ακόμη και σήμερα πρωτοστατούν σε πογκρόμ εναντίον Ελλήνων της Θράκης. Και με φόντο τον ελληνικό στρατό – το Σινούκ και στελέχη των ενόπλων δυνάμεων - δίνει βήμα στους νοσταλγούς των δικτατόρων που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη εθνική καταστροφή στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Δίπλα στους Χρυσαυγίτες ποζάρουν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νέο μέτωπο πατριδοκαπηλείας και ψευτοτσαμπουκάδων. Είναι ντροπή για τη χώρα μας και προσβολή για τους ακρίτες των νησιών μας τα στιγμιότυπα με τους Χρυσαυγίτες να περιοδεύουν ως εκπρόσωποι της Βουλής στο Kαστελόριζο και στη Ρω. Την ίδια ώρα που όλη η Ευρώπη πήρε ανάσα με την ήττα του ακροδεξιού υποψηφίου στην Αυστρία.

Κύριε Τσίπρα η ευθύνη βαρύνει εσάς. Η πατριωτική πολιτική δεν έχει ανάγκη από πολιτικούς με στολές παραλλαγής και Χρυσαυγίτες με πολιτικά. Μαζευτείτε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.