Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Επιστολή του Δημάρχου Αγρινίου στον Υπουργό Παιδείας για το ΕΠΑΛ Καινουργίου

Την αναθεώρηση της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας για κατάργηση τμημάτων του ΕΠΑΛ Καινουργίου ζητά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου με επιστολή που απέστειλε προς τον κ. Ν. Φίλη.

Ο κ. Παπαναστασίου στην επιστολή του χαρακτηρίζει το γεγονός ολέθριο για το μέλλον της τοπικής κοινωνίας, της νέας γενιάς και των οικογενειών, που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή, καθώς, στη συγκεκριμένη συγκυρία, θα υποχρεωθούν, μεταξύ άλλων, σε επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης. Τονίζει δε ότι το κλείσιμο δυο τμημάτων γενικής παιδείας και ενός τμήματος της Β’ τάξης του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, πιθανότατα, θα έχει ως αποτέλεσμα μαθητές και μαθήτριες, μεταξύ των οποίων και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, να υποχρεωθούν στη διακοπή της φοίτησής τους.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, πέρα από την ανάγκη αναβάθμισης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, και της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης για όλους, υπογραμμίζει ότι για το θέμα υπάρχει θετική εισήγηση των αρμόδιων υπηρεσιών του ίδιου του Υπουργείου Παιδείας. 

Δείτε την επιστολή ΕΔΩ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.